Stiri Cupa României Masculin

F8. Nate Johnson: „Poate a treia oară este cu noroc pentru noi”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.02.2023

F8. Nate Johnson: „Poate a treia oară este cu noroc pentru noi”

CSM Constanța a făcut față cu brio sferturilor de finală cu Rapid București din Cupa României. Gazda Final Eight-ului s-a impus cu 94-84 după două reprize de prelungiri și va da piept cu CSM Oradea luni, 13 februarie, de la ora 20:00.

Nate Johnson a fost omul decisiv pentru marinari în meciul cu Rapid, întrucât a adus 14 puncte pentru echipa sa în cele două reprize de overtime. Iată ce a avut de spus acesta despre acel meci, confruntarea cu CSM Oradea, dar și despre experiența sa în România.

„În primul rând, publicul a fost excepțional. Simt că de acolo ne-am primit energia. Rapid e o echipă foarte bună, dar noi am reușit să fim uniți, să jucăm agresiv și să ne ducem treaba la capăt. Mă aștept ca cu Oradea să avem o luptă dură. Am jucat două meciuri directe cu ei și poate a treia oară este cu noroc pentru noi. Vom juca dur din nou și vom vedea ce ne rezervă jocul de mâine.

Simt că experiența mea din România a fost excelentă, mai ales din perspectiva unui sezon de debut. Colegii mei m-au împins de la spate să muncesc din greu, să fiu mai bun. Mâine voi ieși pe teren și voi juca cel mai bun baschet al meu, sperând că voi putea îndeplini misiunea echipei mele.”

Confruntarea dintre CSM Constanța și CSM Oradea este programată luni, 13 februarie, de la ora 20:00 și poate fi urmărită pe Digi Sport 4, Prima Sport 4 și FRB TV.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!