Stiri Cupa României Masculin

F8. Nijal Pearson: „A fost un meci foarte fizic”

F8. Nijal Pearson: „A fost un meci foarte fizic”

CSM CSU Oradea a trecut de CSM Târgu Mureș în cel de-al treilea sfert de finală al Cupei României. Bihorenii s-au impus cu 77-71 joi, 15 februarie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

După calificarea în penultimul act al întrecerii, Nijal Pearson a oferit câteva declarații pentru site-ul nostru și a avut unele cuvinte de laudă la adresa mureșenilor:

„A fost un meci foarte fizic. Ei au avut un plan de joc foarte bine pus la punct, dar am reușit să câștigăm. Asta e tot ce contează. Au o echipă bună, disciplinată și ne-au făcut treaba dificilă.”

Diferența s-a făcut prin câteva schimbări din sfertul decisiv, lucru despre care a vorbit și americanul:

„Lucrurile au părut că nu merg în direcția noastră în ultimul sfert, dar am executat totul cum trebuia și am câștigat meciul.”

Pearson a făcut referire la reușitele importante din ultimele minute, atunci când a dat un impuls echipei sale:

„Am încredere în mine și colegii au avut încredere în mine. Îmi plac aruncările importante, din momente cheie. Simțeam că aveam nevoie de un impuls atunci și conducătorul nostru de joc m-a găsit bine. Știe că atunci când îmi creează aruncări, le transform.”

În final, el a vorbit pe scurt despre Rapid, adversara din semifinale:

„Trebuie să facem puțin scouting. Am jucat deja cu ei în acest sezon. Condițiile sunt diferite acum și suntem pe un teren neutru. Din cum îi țin minte, sunt o echipă care joacă fizic și sunt bine antrenați, așa că mă aștept la un nou meci foarte fizic.”

CSM Oradea va juca împotriva Rapidului sâmbătă, 17 februarie, de la ora 17.30 în prima semifinală a Cupei României.

*foto: baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!