Stiri Cupa României Masculin

F8. Topias Palmi: „Mereu este o experiență utilă să joci împotriva unui adversar foarte puternic”

F8. Topias Palmi: „Mereu este o experiență utilă să joci împotriva unui adversar foarte puternic”

SCM Universitatea Craiova s-a oprit în semifinalele ediției 2023 a Cupei României la baschet masculin, oltenii cedând în fața lui U-BT Cluj-Napoca cu scorul de 64 la 88.

Unul dintre jucătorii în double figures la puncte la finalul partidei, Topias Palmi, a vorbit la final în exclusivitate pentru baschet.ro, începând cu următoarele:

„Am avut un plan de joc ușor diferit față de restul partidelor. Având în vedere și nivelul Clujului, a trebuit să schimbăm unele lucruri. Nu asta ne-a făcut să pierdem însă. N-am jucat îndeajuns de fizic și de asta doare puțin mai mult. Toți știm că puteam să jucăm mai bine.”

Finlandezul a făcut referire și la forța Clujului:

„Mereu este o experiență utilă să joci împotriva unui adversar foarte puternic. Obiectivul nostru a fost să prindem finala și să încercăm să câștigăm Cupa României. Nu ne-a ieșit și suntem dezamăgiți, dar jucând împotriva unui adversar de calibrul Clujului, care e o echipă de EuroCup, e o experiență utilă.”

Jucătorul Craiovei a încheiat prin a spune ce-și propune echipa sa în restul sezonului:

„Țintim clasarea pe un loc de playoff, apoi să ajungem cât de departe putem. Nu suntem mulțumiți de clasarea actuală din campionat. Acum vine o pauză, ne putem antrena mai bine și mai atent, așa că sigur o să fim într-un moment mai bun pentru următoarea parte a sezonului. Ne dorim să câștigăm toate meciurile rămase din Top 10.”

SCM U Craiova continuă sezonul la începutul lui martie, când „Leii din Bănie” au o deplasare la Timișoara în Top 10 LNBM.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!