Stiri Cupa României Masculin

F8. Tudor Costescu: „O să fie meciuri diferite față de cele de campionat”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.02.2023

F8. Tudor Costescu: „O să fie meciuri diferite față de cele de campionat”

Rapid București dă piept cu CSM Constanța în sferturile de finală ale Cupei României. Duelul dintre giuleșteni și gazda Final Eight-ului celei de-a doua competiții interne din baschetul românesc masculin este programat sâmbătă, 11 februarie, de la ora 17:15.

Tudor Costescu a prefațat această confruntare și participarea echipei sale în Final Eight. Iată ce a avut de spus tehnicianul feroviarilor pentru rețelele de socializare ale echipei pe care o pregătește:

„O să fie meciuri diferite față de cele de campionat. Am văzut în primul tur că jocul arată altfel cu acest regulament specific. O să fie pe teren jucători tineri, cu mai puțină experiență. O să fie jucători străini care vor petrece mai mult timp pe bancă. Trebuie să ajustăm rotația și gestionarea meciului în general.

Sigur că absențele lui Marcu Badiu și Mihnea Andrei ne afectează, mai ales că Marcu este un jucător cu experiență în cupă. Ar fi fost sub regula de U23, dar așa cum am făcut-o întreg campionatul, trebuie să învățăm să ne adaptăm. Îmi pun speranța și în ceilalți jucători U23, care au primit ceva minute în timpul sezonului regulat și în meciurile de cupă. Noi ne construim planul cu ce avem la dispoziție.

E foarte important să câștigăm primul meci. Întreaga noastră atenție e îndreptată către primul nostru adversar și dacă vom avea o zi de pauză, vom avea timp să ne pregătim în eventualitatea unei victorii pentru următorul meci.”

Confruntarea dintre CSM Constanța și Rapid București are loc sâmbătă, 11 februarie, de la ora 17:15 și poate fi urmărită în direct pe digisport.ro și FRB TV, dar și înregistrată, pe Digi Sport 4, de la ora 00:00.

*foto: Facebook/Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!