Stiri Cupa României Masculin

F8. Vitaly Stepanovski: „U-BT Cluj nu mai are nevoie de introduceri”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
12.02.2023

F8. Vitaly Stepanovski: „U-BT Cluj nu mai are nevoie de introduceri”

SCM U Craiova a realizat una dintre surprizele sferturilor de finală ale Cupei României. În Final Eight-ul de la Constanța, Leii din Bănie au reușit să o învingă pe CSO Voluntari cu 72-70, în ultima secundă. În semifinale, alb-albaștrii vor da piept cu U-BT Cluj luni, 13 februarie, de la ora 17:15.

Vitaly Stepanovski, antrenorul oltenilor, a prefațat confruntarea cu campioana României de mâine:

„Clujul nu mai are nevoie de introduceri. Este o echipă foarte puternică, dar vorbim despre un singur meci și orice se poate întâmpla, fiind un meci de Cupă, cu alte reguli. Trebuie să fim pregătiți fizic pentru acest joc din primul moment. Ei pun mare presiune pe conducătorul nostru de joc, Giordan Watson. Mereu pun un fundaș mare pe el. Îl forțează să obosească și fac un pressing foarte bun. Trebuie să minimizăm turnover-urile ca să nu le dăm puncte ușoare și trebuie să fim concentrați pentru toate cele 40 de minute.”

De asemenea, ucraineanul a vorbit și despre eventuala oboseală pe care au acumulat-o Giordan Watson și George Blaj-Voinescu după ce au jucat 30, respectiv 40 de minute în sfertul cu CSO Voluntari.

„Pentru Giordan, 30 de minute înseamnă norma. Este normal pentru liderul echipei să joace atât. Am mai jucat meciuri din 3 în 3 zile. Pentru George o să fie mai dificil. Cred că e prima dată când joacă atât și mi-e puțin teamă pentru el, pentru cum va arăta și să nu se accidenteze, dar a făcut o treabă excelentă. Treaba să îl recupereze e a fizio-terapeutului echipei, Rudy Ivănoiu.”

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și SCM U Craiova este programată luni, 13 februarie, de la ora 17:15 și poate fi urmărită pe Digi Sport 4, Prima Sport 4 și FRB TV.

*foto: Facebook/CSM Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!