Stiri Cupa României Masculin

Fanii lui Anwil, mesaj de susținere pentru Kyndall Dykes: „Fii puternic”

Fanii lui Anwil, mesaj de susținere pentru Kyndall Dykes: „Fii puternic”

Kyndall Dykes evoluează pentru al treilea sezon consecutiv în campionatul Poloniei. Mai întâi, baschetbalistul american a jucat pentru Asseco Arka Gdynia, iar, începând cu stagiunea 2020-2021, face parte din lotul lui Anwil Wloclawek.

Dykes s-a adaptat foarte bine în liga poloneză și anul trecut a avut medii de 17.8 puncte, 4.9 recuperări, 2.3 pase decisive și 1.2 intercepții. Prin urmare, jucătorul în vârstă de 33 de ani a decis să rămână încă două ediții în Wloclawek.

În cele nouă partide disputate în sezonul 2021-2022, Dykes avea 15.2 puncte, 4.1 recuperări, 2.4 pase decisive și 1.1 intercepții. Însă, fostul baschetbalist al lui U-BT Cluj-Napoca și BC Mureș Târgu Mureș s-a accidentat în meciul câștigat de echipa sa în fața lui MKS Dabrowa Gornicza.

Conform site-ului oficial al alb-albaștrilor, Dykes a suferit o ruptură musculară la nivelul femurului și va absenta mai multe săptămâni, existând chiar și posibilitatea de a fi nevoie de operație. Aceasta este prima accidentare serioasă din cariera de 12 ani a sportivului originar din New Orleans.

Încerc să fiu puternic însă, nu mint, situația este dificilă. Am ratat un singur meci în cei 12 ani ai carierei mele din cauza accidentărilor. Îmi va fi extrem de greu să nu fiu capabil să lupt pe teren alături de coechipierii mei. Nu sunt obișnuit să fiu accidentat”, a scris Dykes pe contul personal de Twitter.

Duminică, 7 noiembrie, Anwil a primit vizita lui Trefl Sopot, iar fanii polonezi i-au pregătit o surpriză lui Kyndall Dykes. Aceștia au afișat un banner uriaș cu următoarele cuvinte de susținere: „KD, stay strong” (tr. „Fii puternic, KD”).

Formația gazdă s-a impus cu 81 la 61 și a obținut cea de-a opta victorie stagională, menținându-se pe prima poziție în clasament, la egalitate cu Czarni Slupsk și Torun.

*foto: Twitter – Rafal Sobieranski

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!