Stiri Cupa României Masculin

Fanii lui Brindisi vor putea merge gratis la meciul cu U-BT

Fanii lui Brindisi vor putea merge gratis la meciul cu U-BT

Miercuri seară, Happy Casa Brindisi a primit vizita lui Hapoel Holon în prima etapă a Basketball Champions League. Gruparea din Israel a dominat jocul de la început până la final, fiind de neoprit în ofensivă, și s-a impus la o diferență de 27 de puncte: 61-88.

Holon a început ca din tun partida și a înscris 49 de puncte în prima repriză, în timp ce Brindisi a marcat doar 22. După pauză, jocul s-a mai echilibrat, însă diferența uriașă de pe tabelă a rămas. Italienii și-au adjudecat actul decisiv, dar nu au mai putut schimba soarta jocului.

Steven Gray, cu 20 de puncte, a fost cel mai bun marcator al israelienilor, în timp ce Joe Ragland și Chris Johnson au reușit fiecare câte 18 puncte. De partea cealaltă, Jeremy Chappell a fost singurul jucător care a atins borna celor 10 puncte înscrise.

Așadar, Hapoel Holon începe cu victorie stagiunea 2021-2022 a Basketball Champions League și urcă pe prima poziție a grupei din care mai fac parte U-BT Cluj-Napoca și Darussafaka Istanbul. În schimb, Happy Casa Brindisi rămâne să își ia revanșa față de propriii fani în etapa următoare, când primește vizita campioanei României.

De altfel, suporterii italieni vor putea să intre gratis la duelul cu U-BT. Fernando Marino, președintele clubului, a decis că cei care au dat banii pentru a vedea meciul cu Holon nu au fost răsplătiți cum se cuvine, asistând la o înfrângere drastică. Prin urmare, dacă vor prezenta biletul de intrare la disputa de miercuri, aceștia vor primi automat un bilet la încleștarea cu trupa lui Mihai Silvășan.

Îmi cer iertare din partea tuturor pentru jocul din această seară din Champions League. Îmi pare rău în special pentru cei care au plătit să intre. Toți care au fost prezenți astăzi la PalaPentassuglia vor putea să intre gratis la următorul joc din BCL de pe teren propriu. Este important să rămânem aproape de echipă și să ne revenim imediat după această înfrângere dură”, a declarat Marino, conform site-ului oficial al lui Brindisi.

Meciul dintre Happy Casa Brindisi și U-BT Cluj-Napoca are loc peste 11 zile, în 18 octombrie.

*foto: championsleague.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    poate-si
    fac abonament din biletul asta :))

    cu 2 ani în urmă (07.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!