Stiri Cupa României Masculin

Farul învinge pe Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.03.2013

CS Farul Constanța a învins-o în deplasare pe BC Miercurea Ciuc cu scorul de  65 - 56. Meciul a contat pentru etapa a 29-a a Ligii Naționale de Baschet, ediția 2012-2013. Pe sferturi: 7-18, 9-13, 25-15,15-19.

Angel Santana a unul din oamenii-cheie pentru Farul. Spaniolul a marcat 10 puncte și a reușit 7 recuperări. La succesul constănțenilor a contribuit din plin și Nenad Tomasevic, autorul a 16 puncte. Tyrone Mitchell și Dragan Petronic au avut fiecare câte 9 puncte.

Franko Filipovic a fost principalul marcator al meciului. Extrema gazdelor a înscris 19 puncte. Din echipa ciucanilor s-a remarcat și Marijo Hajdic, cu 16 puncte înscrise și 10 recuperări.

În urma acestei victorii, Farul Constanța rămâne pe 14 în clasamentul sezonului regulat, iar Miercurea Ciuc o urmează pe poziția a 15-a.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!