Stiri Cupa României Masculin

Faze inedite de la partidele din seria I

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.09.2012

Partidele de vineri după amiază din cadrul seriei I a optimilor de finală ale Cupei României au adus, pe lângă spectacolul de pe parchet, unul mai mault sau mai puțin de calitate, și zâmbetul pe fața tuturor celor prezenți în sală.

  • Primul lucru ca va fi o zi memorabilă l-a dat crainicul sălii, care, în debutul meciului dintre Dinamo și U Mobitelco, a citit în așa fel loturile celor două echipe încât clujenii nu s-au prins că sunt prezentați. Ei au intrat pe parchet după un minut de nedumerire, neînțelegând ce se întâmplă și de ce Andrada Csender, unul dintre arbitrii partidei, le tot făcea semne să se alinieze.
  • Tot la partida menționată am avut parte de un lucru pe care îl consider unic în istoria sportului: băiatul desemnat să șteargă parchetul a ațipit pe scaun iar Dragoș Nicolae, arbitru la acest meci, a trebuit să îl trezească pentru a putea relua meciul în condiții de siguranță.

  • A treia secvență haioasă de la acest meci a avut loc la final, când Dragoș Cojocaru, de la TVR, căuta jucători pentru interviuri. Sper reporter s-a îndreptat Kuti Nandor, juniorul lui U Mobitelco. Niksa Bavcevic l-a văzut și s-a îndreptat în viteză spre el strigând cât de tare putea ”No TV, no TV”.

  • Trecând la cea de-a doua partidă a zilei, merită menționată prezența în sala Unirea a unei galerii a echipei CSȘ Giurgiu. Fanii, în număr de aproximativ 20, și-au încurajat echipa pe tot parcursul jocului și s-a bucurat la fiecare reușită a favoriților. Interesant a fost momentul în care, la un fault evident al unui jucător de la CSȘ, fault pe care sportivul l-a recunoscut imediat, suporterii au început să strige ”Hoții! Hoții!”.  Giurgiuvenii au continuat să cânte și în drumul spre casă, dovadă stand un filmuleț postat pe grupul de facebook al acestora!
  • O altă secvență inedită s-a consemnat după prezentare echipelor și oficialilor de la meciul dintre CSM București și CSȘ Giurgiu,  în momentul în care trebuia difuzat imnul național. Responsabilii cu sonorizare au avut o mică problem tehnologică, și anume telefonul pe care avea memorat imnul a refuzat să ruleze melodia. Situația, stânjenitoare pentru toată lumea implicată, l-a determinat pe Laurențiu Grigoraș, arbitru principal al întâlnirii, să exclame: ”Cântați-l voi, băieți!”
  • CSȘ Giurgiu cinstește memoria lui Chauncey Hardy la fiecare partidă. Giurgiuvenii au imprimat pe spatele tricourilor de încălzire numărul 22, cel pe care l-a purtat baschetbalistul ucis într-un club din Giurgiu în urmă cu un an.
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!