Stiri Cupa României Masculin

FC Argeș a inclus doi jucători tineri în lotul echipei

FC Argeș a inclus doi jucători tineri în lotul echipei

FC Argeș Basketball a cooptat doi tineri în lotul echipei de seniori, aceștia regăsindu-se la reunirea piteștenilor. Sezonul 2022/2023 va fi primul la nivel de seniori pentru cei doi.

Valentin Dănescu și Flavius Ioniță fac pasul către seniorat, ei fiind doi dintre cei mai de perspectivă juniori ai academiei LPS Pitești, după cum notează pe pagina de Facebook clubul FC Argeș.

Dănescu, înalt de 2.03 metri este născut în 2004 și evoluează pe poziția 5, iar Ioniță (1.92 metri) este extremă și este născut în 2005. Cei doi s-au regăsit la reunirea echipei.

Piteștenii i-au adus în această vară pe Tudor Fometescu, Andreja Milutinovic, Dragan Zekovic, Trey Freeman, Alin Andrieș și pe antrenorul Milan Mitrovic, în vreme ce Mihai Gavrilă a revenit. Din lotul cu care s-a clasat pe 4 în LNBM, Argeșul i-a păstrat pe Mihai Măciucă, Lucian Chirof, Radu Voinescu și Nikola Jevtovic.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!