Stiri Cupa României Masculin

FC Argeș Basketball și CSM Galați luptă pentru un loc în sferturile Cupei României

FC Argeș Basketball și CSM Galați luptă pentru un loc în sferturile Cupei României

Ziua de sâmbătă (25.09) continuă cu ultimele două confruntări din turul primei faze a Cupei României. În Sala Trivale din Pitești, formația gazdă va primi vizita lui CSM Galați, echipă antrenată de Florin Nini, fostul tehnician al alb-violeților.

În această vară, doar trei jucători au rămas în orașul de pe malul Dunării: Alexandru Vlad, Marius Ciotlăuș și Maksim Sturanovic. Pe lângă Sturanovic, CSM Galați mai dispune de încă trei baschetbaliști străini (Javon Masters, Kareem Brewton, Matt Milon) și de doi autohtoni (David Robert Stan, Alexandru Marian Duică).

De partea cealaltă, Tudor Costescu a mizat în această stagiune pe continuitate. Drept urmare, patru din cei șase străini de anul trecut au rămas și în acest sezon la Pitești: Toarlyn Fitzpatrick, Nikola Jevtovic, Mladen Jeremic și Goran Gajovic. Singurii străini care au plecat sunt Gary Talton și Tony Bishop, cărora li se adaugă Bogdan Popa și Rareș Uță.

Din punct de vedere al jucătorilor români, FC Argeș Basketball se bazează pe Mihai Măciucă, Tudor Gheorghe, Dragoș Axinte, Radu Voinescu și Mihai Gavrilă. În plus, argeșenii i-au mai transferat pe Raynere Thornton și Ilari Seppala.

În presezon, FC Argeș Pitești a adunat trei victorii (79-75 vs. CSM Ploiești, 70-68 vs. SCM Timișoara, 71-69 vs. Rilski Sportist), un egal (72-72 vs. CSA Steaua București) și o înfrângere (62-67 vs. CSM CSU Oradea). În schimb, nu avem detalii legate de vreun amical disputat de către CSM Galați.

Conform frbaschet.ro, atât turul, cât și returul acestei duble manșe se vor juca la Pitești. Primul meci are loc sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 19, în timp ce al doilea meci e programat luni, 27 septembrie, de la ora 18. Cea de-a doua confruntare va fi transmisă, în direct, pe Digisport și Look Sport.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!