Stiri Cupa României Masculin

Surse. FC Argeș l-a numit în funcția de antrenor principal pe Nebojsa Vidic

Surse. FC Argeș l-a numit în funcția de antrenor principal pe Nebojsa Vidic

Conform surselor noastre, FC Argeș Basketball a ajuns la un acord cu antrenorul Nebojsa Vidic pentru sezonul 2023/2024 al Ligii Naționale de Baschet Masculin, sârbul urmând să fie la prima experiență în calitate de tehnician la un club din România.

Vidic, în vârstă de 50 de ani, și-a început cariera de antrenor în 2003 la Tamis și ulterior a trecut la KK Sveti Đorđe. Prima experiență departe de țara natală a fost în Islanda, timp de un an pregătind-o pe Þór Akureyri, iar apoi a ajuns în Rusia la echipa secundă a celor de la Lokomotiv Kuban Krasnodar.

Noul antrenor al celor de la FC Argeș a avut și perioade în care a fost secund, mai întâi la Krasny Oktyabr, apoi la Nizhny Novgorod, ambele fiind formații din Rusia. În liga VTB a ajuns cel mai recent la Avtodor Saratov, în 2022, însă a fost demis înainte de începerea stagiunii.

Înaintea acestei ultime opriri, Vidic a fost în două perioade la Balkan Botevgrad (Bulgaria), a revenit la Tamis și Pelister (Macedonia de Nord).

Alături de Balkan are două trofee, în 2019 și 2022 cucerind titlul în Bulgaria. În perioada petrecută la Botevgrad, Vidic s-a duelat în FIBA Europe Cup cu CSM Oradea (2017/2018).

FC Argeș Basketball s-a despărțit la finalul sezonului trecut de Milan Mitrovic, după ce a încheiat campionatul pe poziția a șaptea.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!