Stiri Cupa României Masculin

FC Argeș se desparte de cel mai bun pasator din lot în actuala stagiune

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.01.2023

FC Argeș se desparte de cel mai bun pasator din lot în actuala stagiune

După eșecul cu Rapid București din etapa a 17-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, FC Argeș a anunțat oficial despărțirea de cel mai bun pasator al echipei în actuala stagiune.

Trupa din Trivale se desparte de americanul Trey Freeman. Cele două părți au căzut de comun acord asupra rezilierii, iar conform surselor colegilor noștri de la United Hoops, acesta își va continua cariera în Cipru. Piteștenii intră în căutări pentru un nou conducător de joc.

Freeman a jucat în 15 meciuri de campionat pentru argeșeni și a avut medii de 9.9 puncte, 2.9 recuperări, 4 pase decisive și 1.3 intercepții. Media de assist-uri l-a făcut cel mai bun pasator din lotul ocupantei locului patru la capătul stagiunii precedente.

Astfel, FC Argeș rămâne cu cinci jucători în contingentul de străini: Bruce Massey, Josh Cunningham, Andreja Milutinovic, Dragan Zekovic și Nikola Jevtovic. Gruparea pregătită de Milan Mitrovic este ca și calificată în următoarea fază a Ligii Naționale, iar ultimul meci din Conferința A îl vor disputa pe teren propriu în fața celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Sper sa avem inlocuitor
    Desi a muncit nu a fost peste Sepala, dar a tinut jocul in conditiile in care PG-ul roman nu a putut sa-si fructifice sansele si asteptarile decat cu Ciuc si Tg-Jiu..
    Sper sa fi gasit o solutie superioara cei care au bugetul pe mana, desi eu cred ca se putea incepe cu alti 3-4 jucatori pana sa ajungi la el.

    cu 1 an în urmă (24.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii