Stiri Cupa României Masculin

Filip Adamovic: “Fiecare semifinală este așa, cu multă presiune, căreia sper că-i vom face față”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
10.04.2014

Filip Adamovic, conducătorul de joc al campioanei CSU Asesoft Ploiești, a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa în prima semifinală a turneului Final Four al Cupei României. Jucătorul originar din Bosnia și Herțegovina vede această partidă drept una echilibrată dar totuși consideră că echipa sa își poate apropia victoria dacă va presta un joc asemănător cu cel de la Rovinari din campionat:

„Văd acest meci ca pe unul pe care suntem nevoiți să-l câștigăm, pentru a ne fructifica avantajul terenului propriu și cred că dacă vom juca la fel cum am făcut-o la Rovinari, vom câștiga. Acest meci poate fi unul strâns. Fiecare semifinală este așa, cu multă presiune, căreia sper că-i vom face față.”

Adamovic a vorbit și despre avantajul terenului propriu și despre presiunea pe care o aduce acesta. Totuși acesta consideră că atât el cât și colegii săi sunt obișnuiți cu acest lucru:

„Întotdeauna există o presiune. Dar noi toți am mai jucat sub presiune înainte. Nu cred că această presiune va fi o mare problemă. A trecut ceva vreme de când Asesoft nu a mai câștigat Cupa. Acestă generație va face totul pentru a aduce acest trofeu înapoi acasă.”

În Cupa Romniei, Filip Adamovic are medii de 8.5 puncte, 2.5 recuperări și 4.5 pase decisive pe meci. El are o eficiență medie în această competiție de 10 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!