Stiri Cupa României Masculin

Filip Adamovic: ”Martinic și Ivanovic sunt doi jucători extrem de periculoși”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.01.2014

CSU Ploieşti şi BC Mureş Târgu Mureş îşi dau întâlnire joi seară, într-un meci ce face parte din sferturile de finală ale Cupei României. Re-editarea finalei de anul trecut este programată să debuteze la orele 18:45, partida fiind transmisă în direct de către postul Digi Sport.

Înaintea confruntării Total Baschet a stat de vorbă cu fundaşul prahovenilor, Filip Adamovic, acesta aşteptându-se la un duel echilibrat.

„Va fi un meci extrem de interesant, dar noi toți suntem într-o formă bună. Am avut câteva zile libere dar acum suntem foarte motivați. Bojan Popovic este o achiziţie exclentă pentru lotul nostru, un jucător experimentat care a jucat pentru unele dintre cele mai bune echipe europene. De partea cealaltă consider că Martinic și Ivanovic sunt doi jucători extrem de periculoși. Sunem capabili să câștigăm acest duel cât și trofeul din acest an.”

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA Tiger :

    aoleu
    R.I.P limba romana.

    cu 10 ani în urmă (09.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!