Stiri Cupa României Masculin

FINAL 4. Avantaj de 26 de puncte pentru Ploiești la pauza partidei cu Pitești

Paul Olar

Paul Olar
12.04.2014

CSU Ploiești pare să fi rezolvat partida cu BCM U Pitești încă de la pauză. Prahovenii conduc cu scorul de 26-52, la capătul unei prestații excelente.

Cătălin Burlacu este cel mai bun marcator ploieștean, pivotul reuțind 13 puncte și 2 recuperări. Alhaji Mohammed a contribuit cu 10 puncte, în timp ce Vladimir Tica și-a trecut în cont 8 puncte și 2 recuperări.

De partea cealaltă, Lamonte Ulmer s-a remarcat cu 12 puncte și 5 recuperări. Vlad Corpodean a avut de asemenea o prestație bună, sportivul originar din Cluj-Napoca totalizând 7 puncte. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!