Stiri Cupa României Masculin

FINAL 4. Avantaj minim pentru CSU Ploiești la pauza meciului cu Energia Rovinari

Paul Olar

Paul Olar
11.04.2014

Energia Rovinari evoluează curajos în fața campianei CSU Ploiești. La pauza semifinalei din Cupa României, prahovenii conduc la o singură posesie, 32-31.

Vladimir Tica este cel mai bun marcator al trupei lui Vladimir Arnautovic, pivotul trecându-și în cont 11 puncte și 2 recuperări. Cătălin Burlacu are 5 recuperări, 4 puncte și o pasă decisivă, în timp ce Adi Guțoaia a înscris 6 puncte.

De partea cealaltă, Ermin Jazvnic s-a remarcat cu 9 puncte și 5 recuperări. Louis Darby are o prestație bună, americanul totalizând 8 puncte, 5 recuperări și 2 assist-uri. În fine, Giordan Watson a izbutit 5 puncte, 3 pase decisive și o recuperare.

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    rovinari
    ce meci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mai ceva ca si finala! zi de gratie!!!!!!!!!!multumim jucatorilor pentru determinarea cu care au ajuns la aceasta victorie!!!!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (11.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    bravo bravo
    super rezultat - ole!

    cu 10 ani în urmă (11.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!