Stiri Cupa României Masculin

FINAL 4. CSU Ploiești surclasează pe BCM U Pitești în finala mică

Paul Olar

Paul Olar
12.04.2014

56-95
  Fișa meciului  

CSU Ploiești nu a întâmpinat emoții și a mărșăluit în finala mică. Prahovenii au trecut de BCM U Pitești cu scorul de 56-95, într-o dispută transmisă în direct de către postul Digi Sport 2.

Echipele de start

BCM U Pitești: Edi Sinadinovic, Pankracije Barac, Lamonte Ulmer, Ousmane Barro, Marko Djurkovic

CSU Ploiești: Bojan Popovic, Alhaji Mohammed, Adi Guțoaia, Cătălin Burlacu, Gerald Lee

Adrian Guțoaia inaugurează tabela cu o reușită din spatele arcului de cerc. Piteștiul suferă la finalizare, iar Asesoft profită de acest lucru, Alhaji Mohammed ducând scorul la 1-10. Prahovenii continuă recitatulul de la mare distanță și Mohammed își despride formația la 18 puncte, 2-20. Piteștenii sparg gheața și înscriu primul coș din acțiune grație lui Vlad Corpodean, însă Asesoft termintă sfertul în menieră autoritară, din moment ce scorul era 8-27.

Tandemul Vladimir Tica & Alhaji Mohammed aduce primele șase puncte ale actului secund, argeșenii continuând să nu se regăsească în atac. Mai mult, Edi Sinadinovic acumulează a treia greșeală personală și este schimbat de Hristu Șapera. Din moment ce ecartul înregistrat este favorabil "alb-albaștrilor", Vladimir Arnautovic își permite să introducă pe teren jucătorii tineri. Astfel, se produce "un schimb de generații" între Cătălin Burlacu și Vlad Negoițescu. 

Situația nu se schimbă nici la revenirea pe parchet. CSU combină eficient, iar la finalizare apar, pe rând, Alhaji Mohammed și Gerald Lee. Jucătorii lui BCM nu mai reușesc mare lucru pe faza ofensivă și astfel, Ploiești termină turneul pe poziția a treia. O clasare dezamăgitoare pentru campioana României, care a și organizat Final Four-ul.

Autor a 21 de puncte și 4 recuperări, Gerald Lee a fost cel mai bun marcator al învingătorilor. Cătălin Burlacu a contribuit cu 19 puncte și 4 recuperări, pe când Alhaji Mohammed și-a trecut în cont 14 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări.

De partea cealaltă, Lamonte Ulmer s-a remarcat cu 12 puncte și 5 recuperări, în timp ce Vlad Corpodean și Iulian Orbeanu au totalizat câte 11 puncte fiecare.

*Foto: Mirela Oprea

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    hahaha
    Felicitari Asesoft pentru aceasta mare victorie obtinuta. Felicit intreaga echipa pentru procentajul ridicat la aruncarile de 3 puncte dar in special felicitari lui Catalin Burlacu pentru un nou meci exceptional.......

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Eugenb :

    ts_cata
    Nu va bucurati, ca o zi asa proasta a ASESOFTULUI n-o s-o mai vedeti prea curand.

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    hahaha
    La ora 18.03 era hahaha.
    La 20.30, ahahah

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!