Stiri Cupa României Masculin

Final 4. Horia Păun despre o eventuală premiere: "Din păcate, anul acesta, forul pe care îl conduc nu dispune de fonduri"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
10.04.2014

Horia Păun, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, a fost prezent la conferinţa de presă dinaintea debutului Final Four-ului Cupei României de la Ploieşti. Păun a vorbit despre ce aşteptări are de la acest turneu final, dar şi despre faptul că FRB nu dispune anul acesta de fonduri şi astfel nu va fi nicio premiere la finele acestei competiţii.

"Sunt două semifinale strânse, în care orice se poate întâmpla. Cel mai bun cu siguranţă va avea, la final, câştig de cauză. Legat de o eventuală premiere, din păcate, anul acesta, forul pe care-l conduc nu dispune de fonduri, dar, avem unele promisiuni din teritoriu, din partea unor eventuali viitori sponsori", a declarat preşedintele FRB, fiind citat de site-ul oficial al clubului CSU Asesoft Ploieşti.

Prima semifinală va aduce faţă în faţă de la ora 17:30 echipele CSM Oradea şi BCM U Piteşti, iar de la 19:45, CSU Asesoft Ploieşti dă piept cu Energia Rovinari. Sâmbătă, în cea de-a doua zi şi ultima a turneului, finala mică va debuta la ora 16:30, iar startul finalei mari se va da la 18:45.

*Foto: csuasesoft.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!