Stiri Cupa României Masculin

FINAL 4. Oradea are avantaj de 7 puncte la pauza finalei mari

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
12.04.2014

CSM Oradea conduce pe Energia Rovinari cu 27-20 la pauza finalei Cupei României, disputată în cadrul Final 4-ului de la Ploiești. Bihorenii au câștigat primul sfert cu 15-4, Energia revenind mai apoi și impunându-se în cel de-al doilea cu 16-12.

Vujadin Subotic și Sean Denison au marcat câte 7 puncte pentru Oradea, cel din urmă adăugând și 5 recuperări. Titus Nicoară are 6 puncte și 3 recuperări. 

De partea cealaltă, Tal Karpelsz are 8 puncte, în timp ce Nemanja Milosevic se remarcă cu 2 puncte și 8 recuperări.

Revenim cu detalii!

9 comentarii la aceasta stire:
  • YMCA Tiger :

    ...
    Cum sa clachezi 101: partea a 2-a :)) fara final fericit de data asta...

    Felicitari Energia! Marele Achim fara idei abia putea respira saracu' pe marginea terenului din cauza presiunii.

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    ENERGIA
    Felicitari oltenilor pt. marea performanta. Dupa eliminarea marilor favoriti era aproape logic sa-si adjudece trofeul. Favoritii mei, foarte bun jocul in aparare dar extrem de neinspirati in atac. Jucatorii adusi sa faca diferenta : Subotic si Markovic au jucat slab. Bogdan continua eclipsa de forma si devine igrijorator blocajul sau. Achim mult supralicitat ca antrenor. A castigat cu noroc ieri astazi blocat, fara decizii in fata unei echipe care a jucat la fel acum o saptamana si la invins, LA FEL. Cu un sfert bine jucat nu se castiga trofee.

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      subscriu
      si trebuie sa recunoasteam ca Oradea azi nu s-a ridicat la steptari!!! nu putem remarca pe nimeni din lotul Oradiei, iar banca, cu antrenor cu tot, nu a ajutat! Propun un moment de reflexie....daca era preferat Hallik in detrimentul revenitului accidentat Markovic ori Ciomagic?!?! oare cum ar fi fost?! Oradea a semanat azi cu asehotzii ieri dpdv al aruncarilor de 3 puncte....unfortunattly!!!

      cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      Halik
      nu era nici asta o mare solutie...Halik nu a aratat mare lucru , orice ar zice unii..e moale!

      cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    bravo
    Felicitari Energia! Asta era urmarea fireasca! Imi pare rau pt oradeni, dar nu poate fii decat o castigatoare! De felicitat insa ambele echipe pentru un meci frumos , jucat cu daruire, munca si talent! Munca in echipa a dat azi rezultate, jucatorii gorjeni isi erau si antrenori! Eu cred ca in aceste doua meciuri au dorit sa demonstreze ceva....aceasta a fost principala lor motivatie! Si au reusit pe deplin!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    completare
    In majoritatea meciurilor din a 2 a jumatate a sezonului oradenii au marcat foarte putin. Foarte relevante aceste ultime 2 meciuri. Se apara foarte bine dar in atac sunt neinspirati. Brusc toate echipele serioase invata sa se apere. Ce inseamna asta pt mine ? Ca toti ne-au citit. Toti stiu cum sa se apere impotriva atacurilor desenate de Achim iar acesta nu reuseste sa mai creeze nimic. Desteptarea Mourihno !!!!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    nini, o mare FRANA
    si inca o remarca....florin nini a fost mereu o frana, una mare pt gorjeni care, fara el erau muuuuult mai sus in campiona!!! sincer!!!

    cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Nini
      O frana, poate, dar sunt convins ca a asigurat o pregatire corespunzatoare echipei si chiar daca metodele lui nu au fost agreate de jucatori, acumularile facute sub conducerea lui au contat ACUM.

      cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      oarecum
      pt ca acumularile le asigura preparatorii precum IGOR RANISLAVJEV o face pt Oradea!!! Igor vine zilele urmatoare la Oradea si trebuie sa admitem ca fara el, Oradea nu era nici pe departe de locul 2!!! daca nu ar veni......ar fi jale in play-off...

      cu 10 ani în urmă (12.04.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!