Stiri Cupa României Masculin

Final 8-ul Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca

Final 8-ul Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca

Astăzi, 18 decembrie, a avut loc ședința Consiliului Director, în cadrul căreia s-a făcut licitația pentru locația de organizare a Final 8-ului Cupei României și s-au tras la sorți duelurile din sferturile de finală ale competiției.

În urma primei faze, cele opt echipe calificate la turneul final sunt CS Rapid București, U-BT Cluj-Napoca, CSM Oradea, CSO Voluntari, CSU Sibiu, CSM Constanța, CSM Târgu Mureș și CSM Petrolul Ploiești.

Taxa de organizare a Final 8-ului a început de la 5000 de euro, iar pasul a fost în valoare de 1000 de euro.

Duelurile din sferturile de finală sunt următoarele:

  • CSO Voluntari vs. U-BT Cluj-Napoca
  • CSU Sibiu vs. CSM Constanța
  • CSM Petrolul Ploiești vs. CS Rapid București
  • CSM Oradea vs. CSM Târgu Mureș

În semifinale, se vor întâlni învingătoarele primelor două sferturi de finală și învingătoarele următoarelor două sferturi de finală.

Conform site-ului oficial al Oradiei, turneul final se va desfășura la Cluj-Napoca. În perioada 3-11 februarie, în BTarena se va desfășura Transylvania Open așa că rămâne de văzut unde se va desfășura Final 8-ul Cupei României, care este programat pentru perioada 10-14 februarie. Există și posibilitatea ca data de disputare a turneului final să fie schimbată, iar ca o dovadă în acest sens stau toate anunțurile făcute de echipele participante sau de Federația Română de Baschet în care nu este specificată data exactă, ci doar luna.

Știre în curs de actualizare.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Cred ca
    Oradea are cel mai bun culoar si implicit sanse mai bune sa ia Cupa Romaniei in acest sezon.
    Nu inseamna ca nu va avea de muncit pentru asta dar nu vad ca Ploiestiul, Muresul si chiar Rapidul sa ii poata pune probleme. Un duel Oradea-Rapid este de urmarit si de suporterii lui "U" in vederea a ce se va intampla in campionat pe mai departe

    In cealalata parte, s-a vazut ce probleme a avut "U" cu Voluntariul si atat Sibiul cat si Constanta stau suficient de bine la jucatorii romani ca sa profite de orice oboseala/lipsa de concentrare ... a adversarilor "mai bine cotati".

    cu 4 luni în urmă (19.12.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!