Stiri Cupa României Masculin

Final 8-ul Cupei României se va juca în perioada 15-18 februarie

Final 8-ul Cupei României se va juca în perioada 15-18 februarie

La începutul acestei săptămâni, Federația Română de Baschet a anunțat că Final 8-ul Cupei României se va desfășura, în acest sezon, la Cluj-Napoca, urmând să se ia o decizie asupra datelor de disputare, având în vedere că BTarena va fi ocupată în perioada 3-11 februarie cu turneul de tenis Transylvania Open.

Astăzi, 22 decembrie, pe site-ul oficial al FRB au fost publicate deciziile luate în cadrul ședinței din 21 decembrie a Consiliului Director, iar una dintre ele face lumină cu privire la turneul final al Cupei României.

Mai exact, Final 8-ul se va desfășura în perioada 15-18 februarie, iar sferturile de finală se vor juca în Sala Sporturilor „Horia Demian”, urmând ca semifinalele și finala să se joace în 17, 18 februarie, în BTarena.

Vă reamintim că duelurile din prima rundă a Final 8-ului vor fi următoarele:

  • CSO Voluntari vs. U-BT Cluj-Napoca
  • CSU Sibiu vs. CSM Constanța
  • CSM Petrolul Ploiești vs. CS Rapid București
  • CSM Oradea vs. CSM Târgu Mureș

Tot în cadrul ședinței de joi, 21 decembriee, s-a schimbat încă o dată și perioada de desfășurare a Final 8-ului Cupei României la baschet feminin. Acesta nu va avea loc nici în ianuarie, nici în februarie, ci în perioada 9-11 martie, iar în 8 martie va avea loc Forumul Baschetului Feminin.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!