Stiri Cupa României Masculin

Final 8-ul Cupei României va avea loc la Constanța

Final 8-ul Cupei României va avea loc la Constanța

Astăzi, 14 ianuarie, la Sibiu, s-a decis orașul care va organiza Final 8-ul Cupei României și nu este vorba nici de Oradea, nici de Pitești. Se pare că, în cele din urmă, trofeul Cupei României se va acorda în acest an la Constanța, acolo unde vor avea loc sferturile de finală, semifinalele și finala competiției.

Se pare că celebra vorba „când doi se bat, al treilea câștigă” este adevărată. Cu toate că ieri, 13 ianuarie, anunțam că lupta se dă între Oradea și Pitești, orașele care beneficiază de săli nou-construite, până la urmă Final 8-ul Cupei României se va desfășura la Constanța, în perioada 11-15 februarie.

CSM Constanța este o formație care s-a dezvoltat mult în ultimele sezoane, iar anul acesta a obținut fără probleme calificarea la turneul final al Cupei României. Elevii lui Alexandru Olteanu au trecut de BC Laguna București și de SCM U Craiova și au ajuns în Final 8.

Trupa din Constanța nu se mulțumește cu participarea și are ambiții mari, astfel că a câștigat licitația și va organiza turneul care se va desfășura la jumătatea lunii februarie.

Iată programul sferturilor de finală:

  • U-BT Cluj-Napoca vs. SCM Timișoara
  • CSO Voluntari vs. SCM U Craiova
  • CSM Oradea vs. FC Argeș Basketball
  • CSM Constanța vs. CS Rapid București

În semifinale se vor duela în felul următor:

  • Cluj/Timișoara vs. Voluntari/Craiova
  • Oradea/Pitești vs. Constanța/Rapid

*foto: Facebook - CSM Constanța

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sorin Buta :

    😂
    A fost o luptă extrem de strânsă între Oradea și Pitești

    cu 1 an în urmă (14.01.2023) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Sala
    Au castigat cei care au sala polivalenta inceputa in 2020 si la care se lucreaza tot la …structura.
    Probabil si-au propus aceasta gazduire, nu mai conteaza ca sala cea noua nu a fost gata la termen in 2022 si nu mai au rabdare pana in 2025 cand probabil va fi gata:)

    cu 1 an în urmă (14.01.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Trebuie sa ne obisnuim
      sa respectam regulile ferebeului. Iar daca chiolhanul si banutul sunt crireriile atunci, asta este, se joaca la Constanta. Pe undeva e bine ca niciuna din favorite ( Cluj, Oradea, Rapid, Voluntari- alfabetic ) nu este organizatoare. Se pare ca acea superstitie cu organizatorul care pierde chiar daca este favorit ii face sa refuze/evite organizarea. Personal as fi preferat Pitestiul ca organizator 9 inaugurare sala ), dar nu vad de ce n-ar fi un turneu interesant si la Constanta. Partea cu "chiolhanul" este un "rautacism", stiind ca ferebistii prefera locurile cu multe muzee, teatre si librarii :)

      cu 1 an în urmă (14.01.2023)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!