Stiri Cupa României Masculin

Final Four-ul Cupei are logo oficial

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
22.03.2013

Mai sunt două săptămâni până la turneul final al Cupei României, iar evenimentul are şi un logo oficial! Acesta înfăţişează silueta unei mingi de baschet, dar şi pe cea a Operei Naţionale din Timişoara, oraş în care va avea loc Final Four-ul din 2013.

La turneu s-au calificat BC Timişoara, Gaz Metan Mediaş, CSU Ploieşti şi U Mobitelco Cluj-Napoca, iar organizatorii au anunţat că s-au vândut deja 1000 de bilete. La acestea se adaugă câteva sute de abonaţi ai clubului de pe Bega, aceştia beneficiind de intrare gratuită. Mai sunt disponibile câteva sute de bilete ce se vând la meciurile Leilor din Banat, dar şi în prima zi a turneului final, iar o altă parte a tichetelor au fost rezervate pentru suporterii celorlalte echipe participante. Biletele costă 25 sau 35 de lei, în funcţie de locul în sală.

În semifinalele din 6 aprilie se vor întâlni BC Timişoara cu Gaz Metan Mediaş, respectiv CSU Ploieşti cu U Mobitelco.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!