Stiri Cupa României Masculin

Final Four-ul Cupei României - Detalii despre comercializarea biletelor

Final Four-ul Cupei României - Detalii despre comercializarea biletelor

Un anunț oficial cu privire la startul procesului de achiziționare a biletelor pentru Final Four-ul Cupei României la baschet masculin a fost postat pe pagina de Facebook SCM Craiova. Oltenii anunță că tichetele se pun în vânzare de vineri, 11 februarie.

Acestea pot fi achiziționate, potrivit clubului craiovean, de la casele de bilete ale Sălii Polivalente începând cu ora 12.00.

Organizatorii turneului final au anunțat că suporterii pot cumpăra bilete pentru fiecare meci din cadrul turneului. De asemenea, având în vedere situația epidemiologică, între prima și a doua semifinală fanii vor trebui să părăsească sala timp de aproximativ 30 de minute pentru dezinfectare.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Accesul cu publicul la acest eveniment va fi permis în proporție de 30% din capacitatea Sălii Polivalente din Craiova. Vor putea fi prezenți în tribune 1264 de spectatori.

Reamintim că Final Four-ul Cupei României la baschet masculin din acest an are loc în perioada 15-17 februarie. În semifinale se întâlnesc CSO Voluntari și U-BT Clu-Napoca (15.02, ora 17.00), respectiv SCM Universitatea Craiova și CSM Galați (15.02, ora 20.00). Finala o să se dispute pe 17 februarie de la ora 19.00.

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe Digisport, LookSport și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook SCM Craiova

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Nasol
    Nasol pentru cei care vor să meargă și nu sunt din Craiova, nu prea au cum obține bilet.

    cu 2 ani în urmă (09.02.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!