Stiri Cupa României Masculin

Final Four-ul FIBA Europe Cup se va juca cu spectatori

Final Four-ul FIBA Europe Cup se va juca cu spectatori

Final Four-ul FIBA Europe Cup se va juca cu spectatori în tribune. 

Evenimentul se va desfășura în perioada 23-25 aprilie în faimoasa Menora Mitvachim Arena (fosta Nokia Arena).

Sala în care Maccabi Tel-Aviv joacă meciurile de pe teren propriu are o capacitate de 10.383 de locuri și a găzduit în trecut Turnee Finale de Euroligă (1994, 2004), dar și o serie de partide din cadrul FIBA EuroBasket 2017.

Inițial, Final 4-ul FIBA Europe Cup ar fi trebuit să se desfășoare în Shlomo Group Arena, o sală mult mai mică, cu o capacitate de doar 3.000 de locuri, însă conducerea FIBA a anunțat modificarea locului de desfășurare al evenimentului la care urmează să participe BC Ironi Ness Ziona (organizatoare), CSM Oradea,  Arged BMSlam Stal Ostrow și BC Parma. 

Accesul publicului va fi permis la eveniment, însă în număr limitat. Chiar dacă este o competiție internațională, în tribune vor exista doar localnici din cauza faptului că turismul este oprit în totalitate pe teritoriul Israelului, o țară în care aproximativ 4,5 milioane de persoane din totalul de 9,2 milioane au fost vaccinate cu ambele doze. 

Ultimul meci pe care CSM Oradea l-a jucat cu fani în tribune a avut loc acum un an și o lună, mai exact pe 7 martie, la Cluj-Napoca. Echipa antrenată de Cristian Achim a cedat aceea partidă în fața rivalilor de la U-BT cu scorul de 89 la 88. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!