Stiri Cupa României Masculin

Final4. Dan Fleșeriu: „Echipa care a avut <<sânge>> mai puternic a câștigat”

Eduard Popa, Bogdan Isailă

Eduard Popa, Bogdan Isailă
18.04.2019

Final4. Dan Fleșeriu: „Echipa care a avut <<sânge>> mai puternic a câștigat”

dan fleseriu csu sibiu

CSU Sibiu a reușit să câștige finala Cupei Românii după o partidă extrem de disputată împotriva celor de la CSM CSU Oradea, scor 88-78.

La conferința de presă de la finalul meciului, Dan Fleșeriu a explicat de ce echipa sa a câștigat trofeul:

„A fost un meci demn de o finală. S-a jucat la intensitate foarte mare toate cele 40 de minute iar echipa care a fost mai limpede la final de joc și cu mai multă energie și echipa care a avut „sânge”... mai puternic la sfârșit a și câștigat. Mă bucur foarte mult că am fost noi aceia și mai ales că a fost contra echipei din Oradea care pe hârtie cred că arată cel mai bine în acest moment. Pentru noi este o victorie extraordinar de importantă, nu numai pentru titlul câștigat. Este tot ceea ce îmi doream, să obținem trofee. Chiar arătăm că am putea câștiga mai mult de un trofeu. Moralul l-am avut tot sezonul bun spre foarte bun, iar dacă nu îl avem bun, avem câteva mii de oameni care ne susțin. Sunt fanii care sunt alături de noi la fiecare meci!”

Dan Fleșeriu a explicat și cum a reușit să bată zona propusă de Cristi Achim la începutul sfertului trei:

„De fiecare dată când au pus zona, noi am avut câteva probleme de adaptare. Dar Mirel a fost într-o zi de grație, Lucas s-a achitat extrem de bine, în primul rând de apărare, dar evident și de atac și am reușit să desfacem zona lor. Nu au ținut-o foarte mult. Oricum principalul nostru atu când trec în zonă sunt recuperările ofensive pentru care suntem construiți”

În final, antrenorul sibienilor a povestit și cui îi dedică trofeul Cupei:

„A fost o victorie dedicată și celor care au plecat dintre noi în ultimii ani. Pot să enumăr măcar cinci. Tata, evident, Toci, domnul Mitea, domnul doctor Costea și nu în ultimul rând al nostru Radu”, a mai spus Dan Fleșeriu.

Este prima victorie pentru CSU Sibiu în Cupa României. De partea cealaltă, CSM CSU Oradea încasează a patra înfrângere în ultimul act al Cupei.

*foto: Valentin Todea

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Intrebare
    Cine e Radu? A murit domnul doctor Costea?!

    cu 4 ani în urmă (18.04.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    #pentruRadu
    "A fost membru fondator al Asociația Al 6-lea jucător. A coordonat cea mai longevivă revistă a suporterilor de baschet, CSU Fans Magazin, dar și multe alte proiecte realizate de fanii ”galben-albaștri”. Era prezent de ani de zile la fiecare meci al lui CSU Sibiu în primul rând al tribunei, lângă galerie."Era parte importanta din familia CSU !

    cu 4 ani în urmă (18.04.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Ms
    Frumos gest. Părerea mea anul acesta faceți eventul, nu vad pe nimeni în stare sa câștige o dubla cu voi având meciuri mai multe acasă. Succes.

    cu 4 ani în urmă (19.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!