Stiri Cupa României Masculin

Final4. Justas Tamulis: „În primul rând aș vrea să le mulțumesc fanilor noștri. Sunt cei mai buni la fiecare meci”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.04.2019

BC CSU Sibiu a câștigat partida din semifinalele Cupei României contra celor de la Dinamo Știința București. Sibienii nu au fost lipsiți de emoții și au câștigat cu scorul de 82-78.

La finalul jocului, la conferința de presă a fost prezent Justas Tamulis, cel mai bun marcator al lui BC CSU Sibiu în semifinala cu Dinamo. El le-a mulțumit fanilor și a declarat că se aștepta la o partidă dificilă, având în vedere importanța jocului:

„În primul rând aș vrea să le mulțumesc fanilor noștri. Sunt cei mai buni la fiecare meci. Despre joc, a fost unul foarte dificil. Am fost pregătiți pentru așa ceva, pentru că era un meci din semifinale. Ne-am pregătit însă bine pentru acest meci și am câștigat.”

Întrebat dacă are vreo preferință pentru adversarul din finală, Justas Tamulis a replicat:

„Nu încerc să mă gândesc la cele două echipe care ar putea veni în finală. Trebuie oricum să ne facem joc. Va fi un meci dificil indiferent de aversar. Trebuie să fim pregătiți mental.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!