Stiri Cupa României Masculin

Final4. Kyndall Dykes, cel mai bun marcator al semifinalei dintre CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca

Valentin Todea

Valentin Todea
17.04.2019

U-Banca Transilvania s-a văzut înfrântă în meciul din semifinalele Cupei României din Polivalenta clujeană, scor 66-70 împotriva celor de la CSM CSU Oradea. Formația pregătită de Mihai Silvășan a dat cel mai bun marcator al partidei, la distanță de 11 puncte față de următorul jucător care s-a remarcat la acest capitol, Kris Richard, cu 14 puncte marcate.

Astfel, Kyndall Dykes a înscris 25 de puncte în meciul cu bihorenii, performanță la care a adăugat 4 recuperări, o pasă decisivă și un capac. În cele 32:21 minute jucate, baschetbalistul clujenilor a transformat 9/15 aruncări de la semi-distanță, reușind să înscrie doar un coș de trei puncte din opt încercări. În ceea ce privește aruncările libere, Kyndall a avut un procentaj de 67% la acest procedeu (4/6).

Dykes a avut 3 mingi pierdute în disputa de pe Someșul Mic și a terminat cu 13 unități în dreptul eficienței.

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    de departe
    jucatorul meciului zic eu, prin numarul de puncte si maniera in care ne-a tinut in joc pe final de meci.
    Dar ferebehehe probabil stie sa priveasca doar indicele de eficienta, cel mai mare in boxscore la Markovic. Personal nu sunt de acord cu acest criteriu si nu pt ca e KD ci din motivele enumerate mai sus.

    cu 5 ani în urmă (17.04.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Jucatorul meciului
    se alege de la echipa castigatoare.
    In al doilea rand, trebuie vazut si cat a jucat fiecare si ce a facut pe teren. Iar Dykes, chiar daca a dat 25 pct, a avut 32 min si un procentaj de doar 43%. Cu 1 din 8 la 3 pct !!!. In alta ordine de idei, a aruncat de 23 de ori la cos - iar urmatorul clujean a avut doar 6 aruncari.... A fost un fel de tactica "da mingea la Dykes si poate iese. Si asta a fost tactica pierzatoare ... Sa nu uitam cat mai tinea mingea pe atacuri

    cu 5 ani în urmă (17.04.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      pai daca ceilalti au
      aruncat ca niste cizme, la cine sa mearga mingea? la cel care iti intra si pe actiune, dar si stop shoot, da si 3, na atat cat ii intra si lui. daca celorlalti nu le intra ii vina lui KD? sunt meciuri cand punctele se impart pt ca si ceilalti arunca decent. si sunt mediuri din astea cand doar el duce greul.
      iar aia 1/8 a fost chiar atunci cand am avut nevoie, in clutch
      altfel, valid argumentul tau cu jucatorul meciului de la echipa castigatoare, mi-a scapat aspectul asta. tot nu mi se pare insa un criteriu relevant...
      in fine, e doar o parere, chiar nu i esential cine a luat jucatorul meciului

      cu 5 ani în urmă (17.04.2019)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    Jucatorul meciului ...
    E jucatorul meciului, indiferent de echipa. Asta ca principiu si nu ca un obicei... Ca asa e pe la noi la altii, etc.
    Jucatorul meciului este cel mai bun, cel mai complet jucator in tot ceea ce face in acel meci.

    Ca alta idee, daca prin totalitatea actiunilor din meci Markovic a fost superior altora, merita titlul.
    Remarc ca are ceva din Tamulis, parca nu il simti in meci ca exista, dar la sfarsit cand faci socoteala e deasupra tuturor. El si Zecovic (asta a inceput sa dea de la 8m ca pe vremea cand era la Steaua) au castigat meciul.

    cu 5 ani în urmă (17.04.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    jucatorul meciului
    ar trebuie ales din cadrul ambelor echipe, indiferent de rezultat.
    Revenind la meciul de aseara, cu toata aprecierea mea pt Dykes pe care il consider un jucator extraordinar, nu cred ca merita sa fie MVP. E adevarat ca el a tinut Clujul in meci dar nu e un criteriu suficient. Cand echipa nu merge si iei jocul pe cont propriu e clar ca tu vei fi in prim plan dar un meci e castigat de o echipa nu de un jucator. Degeaba dai 25 de puncte daca faci acest lucru confiscand 80% din atacurile echipei. Dovedesti o data in plus ca esti un jucator exceptional dar pt a fi MVP mai ai nevoie si de alte reusite. 1 pasa decisiva in 32 minute! In momentul in care a primit mingea nu s-a mai gandit decat la cosul advers, nu a mai urmarit nici un coechipier. A facut asta pt ca ceilalti au aruncat prost? Pai dupa 7 aruncari de 3 puncte ratate una dupa alta, el a aruncat mai bine?
    Eu unul l-as vrea pe Dykes mai implicat in jocul echipei. Are calitati extraordinare, adversarii ii stiu de frica, se apara supranemeric si apar oportunitati pt ceilalti, dar trebuie sa-i vezi.

    cu 5 ani în urmă (18.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!