Stiri Cupa României Masculin

Final4. Monyea Pratt, desemnat BT Player of the Game în confruntarea Sibiu - Dinamo

Valentin Todea

Valentin Todea
17.04.2019

BC CSU Sibiu a obținut biletele spre finala Cupei României, după meciul câștigat împotriva celor de la Dinamo Știința București, scor 82-78. În urma unui meci în care elevii lui Tudor Costescu au fost aproape de a produce surpriza, jucător celor de la CSU Sibiu, Monyea Pratt, a fost desemnat ”BT Player of the Game”.

Acesta a obținut premiul oferit de organizatori după ce a reușit un double-double pentru echipa sa, format din 13 puncte și 12 recuperări, la care a adăugat 5 pase decisive, o intercepție și un capac.

În 32:25 minute petrecute pe parchet, Monyea a avut un procentaj de 62% la aruncările din acțiune, în timp ce de la linia de libere a transformat două din cele patru aruncări acordate. Pratt a avut de asemenea trei mingi pierdute în această confruntare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!