Stiri Cupa României Masculin

Finala Cupei României la baschet masculin, atracția principală din oferta Superbet

Finala Cupei României la baschet masculin, atracția principală din oferta Superbet

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

Astăzi, 15 februarie, la Constanța, U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea se luptă pentru trofeul Cupei României. Noi am analizat meciul și venim cu un pronostic din oferta Superbet:

U BT Cluj-Napoca vs CSM CSU Oradea – ora 19:00

Acest meci opune echipele cu cel mai bun parcurs intern din acest sezon. U BT Cluj-Napoca beneficează de o bancă mai lungă, dar CSM CSU Oradea este echipa care a pus în practică în acestă stagiune un joc de echipă mai bun. Bihorenii pot avea un mic avantaj și la capitolul jucătorilor U23, acolo unde Luca Năstruț și Enzo Vescan au puțin mai multă experiență, nu în meciuri decisive precum aceste, dar au jucat mai mult atât la nivel de LNBM, cât și Liga 1. În plus, ar fi momentul pentru trupa antrenată de Cristian Achim să câștige prima cupă, fiind la a 7-a finală. Noi mizăm astfel pe victorie a orădenilor, inclusiv în overtime, pentru o cotă de 2.30 la Superbet

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!