Stiri Cupa României Masculin

Florin Nini: „Construim prin faptele noastre și vorbim doar prin ceea ce facem”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
21.09.2015

Orașul de la Dunăre revine în circuitul baschetbalistic masculin național. Sezonul intern va debuta cu faza I a Cupei României. Sorții nu au fost darnici cu echipa gălățeană Phoenix, scoțându-i în cale un adversar imposibil, U BT Cluj Napoca.

„Este meciul de debut al noii echipe Phoenix Galați și vrem să jucăm cât mai bine în fața fanilor noștrii pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la sală. Este o misiune extrem de grea în fața unei echipe care este pretendentă la câștigarea titlului prin valoarea bugetului care le-a permis transferuri importante și prin faptul că au un antrenor valoros pentru care am tot respectful, Marcel Țenter. Noi vom debuta cu câțiva jucători de experiență plus jucători români tineri fără o experiență la acest nivel: Iosif Pîrlog, Radu Vîrnă (1997), Dragoș Onea (1996), Andrei Sava (1997), Andrei Petică (1993), Robert Bolobiță (1993), Alin Borșa (1991), Ciprian Țelinoiu (1991), dar sperăm să suplineasca prin atitudine și dorința de afirmare. Aș vrea să apreciez și să mulțumesc cluburilor din Focșani, Brașov și Tulcea pentru tinerii pe care au avut încredere să îi transfere la clubul nostru și bineînțeles antrenorilor lor, cât și celor din pepiniera proprie care acum au șansa să își continue cariera la nivel de seniori. Cu acest sezon am desăvârșit o muncă de 15 ani în care am terminat piramida, atât la masculin cât și la feminin. Vrem să rămânen în Liga Națională și să fim un club care va produce talente și le va da șanse reale de a juca la nivel înalt”, ne-a declarat managerul și antrenorul principal, Florin Nini..

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!