Stiri Cupa României Masculin

Florin Nini: „Mergem la Cluj încrezători, vrem să facem un joc mai bun și ne vom juca șansa la calificare până la capăt"

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
25.09.2015

U BT Cluj Napoca și Phoenix Galați vor disputa sâmbătă manșa retur din prima fază a Cupei României. Formația pregătită de Marcel Țenter s-a impus în tur la Galați cu scorul de 85-70 și evident pornește ca favorită la calificarea în sferturile de finală. Gălățenii sunt conștienți de valoarea adversarilor, dar sunt hotărâți să le dea o replică consistentă.

„Mergem la Cluj încrezători, vrem să facem un joc mai bun decât am reușit la Galați și ne vom juca șansa la calificare până la capăt. Nu sunt absurd să mă gândesc la o victorie, dar vrem să obținem un rezultat strâns pentru că există și varianta „look loser” pentru sferturi”, a declarat antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.

Față de confruntarea din orașul de la Dunăre, va debuta în echipa antrenată de Florin Nini și Bogdan Bălănică conducătorul de joc american Jay Threatt, care îl va înlocui pe conaționalul său Evan Roquemore. Va absenta în continuare Ciprian Țelinoiu.

*Foto: Youtube Energia Târgu Jiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!