Stiri Cupa României Masculin

Francesco Vitucci s-a plâns de arbitraj: „A fost o posesie crucială”

Francesco Vitucci s-a plâns de arbitraj: „A fost o posesie crucială”

După două sferturi controlate de către U-BT, Brindisi a preluat conducerea în actul decisiv și s-a distanțat la opt puncte. Totuși, alb-negrii au revenit și au obținut o victorie importantă în deplasare, scor: 76-71.

Un moment important al jocului a avut loc cu un minut și 41 de secunde rămase din meci. După o triplă ratată de Karel Guzman, Elijah Stewart a recuperat mingea și, fiind aproape de linia de aut, a aruncat-o într-un adversar, obținând posesia. Gazdele au protestat și au cerut ca faza să fie revăzută. După numeroase reluări, arbitrii au decis că mingea le aparține clujenilor, iar atacul s-a finalizat cu un floater al lui Patrick Richard.

La conferința de presă, Francesco Vitucci a menționat acest moment și a spus că mingea ar fi trebuit să fie acordată elevilor săi. Cu toate acestea, antrenorul alb-albaștrilor a recunoscut că oaspeții au meritat victoria:

Am depus un efort bun în această seară. În prima repriză nu am evoluat bine în ofensivă. În a doua repriză am avut o reacție bună atunci când eram conduși. Apoi au existat unele decizii de arbitraj. Sincer, la acea posesie alb vs. albastru, decizia corectă ar fi fost albastru. Nu spun că a fost vizibil, însă mingea ar fi trebuit să ne fie acordată nouă. A fost o posesie crucială. Dar noi trebuia să fim mai inteligenți în unele situații, să înțelegem mai bine direcția jocului. Jucătorii mei au dat maximul. Nu a fost ușor, mai ales că am jucat vineri. Cluj este o echipă bună și a meritat să câștige.”

În etapa a treia a Basketball Champions League, Happy Casa Brindisi se deplasează pe terenul lui Darussafaka Istanbul.

*foto: championsleague.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Sore loosers
    Tot meciul s-au plans de arbitraj. in loc sa sa bata pt victorie. Imi aduc aminte de o alta echipa care facea asta in trecut. Si de un alt antrenor care facea asta tot timpul. Hmm, evoluam?

    cu 2 ani în urmă (19.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Gen Two :

    Arbitrajul
    Sincer, arbitrajul a fost de la bun către foarte bun. Au fost unele decizii foarte grele și inclusiv faza de care vorbește acest "mister" a fost judecată corect. Mi se pare o mizerie să vorbești despre arbitraj când ai avut atâtea mingi pierdute.

    Vorba unui "mare om" : Hai cocoș, las-o!

    cu 2 ani în urmă (19.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!