Stiri Cupa României Masculin

Garlon Green, fără ratare împotriva unei sfertfinaliste din Basketball Champions League

Garlon Green, fără ratare împotriva unei sfertfinaliste din Basketball Champions League

Astăzi, 23 aprilie, Fos-sur-Mer a primit vizita lui Strasbourg, într-un meci din etapa a 24-a a ligii franceze. Chiar dacă se află pe ultima poziție în clasament, gruparea din sudul Franței și-a apărat excelent terenul propriu și s-a impus categoric: 87-65.

Strasbourg venea după succesul obținut joi, 20 aprilie, pe terenul lui Monaco, liderul ligii franceze și proaspăta câștigătoare a Cupei Franței. Eliminată din sferturile de finală ale Basketball Champions League, trupa lui Luca Banchi a evoluat excelent în fața lui Monaco și a câștigat, după prelungiri, cu 98 la 89.

Strasbourg nu a mai jucat la fel de bine în fața lui Fos-sur-Mer și, după o primă repriză echilibrată, elevii lui Remy Valin au preluat controlul asupra jocului și au dominat atât sfertul al treilea, cât și actul decisiv. Galben-negrii s-au impus cu 87 la 65 și au încheiat o serie de cinci înfrângeri la rând, obținând a noua victorie stagională.

Liderii lui Fos-sur-Mer au fost Stephen Brown (16 puncte, 9 pase decisive), Shevon Thompson (16 puncte, 11 recuperări), Frank Gaines (12 puncte), Allan Dokossi (10 puncte, 11 recuperări), Garlon Green (11 puncte) și Tahjere McCall (11 puncte).

Green, fostul baschetbalist al lui CSM Oradea, a încheiat partida cu o prestație perfectă la aruncările din acțiune. Jucătorul american a avut 1/1 din interiorul semicercului și 3/3 de la distanță. Green a adăugat 3 pase decisive și 2 recuperări și a terminat cu un indice al eficienței de +17.

În această stagiune, sportivul în vârstă de 31 de ani are medii de 11.3 puncte, 2.8 recuperări și 1.6 pase decisive în 28 de partide.

Fos-sur-Mer mai are de disputat cinci meciuri (vs. JL Bourg, Le Portel, Cholet, Nancy, Limoges), păstrând în continuare șanse de a se salva de la retrogradare.

*foto: maritima.info

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!