Stiri Cupa României Masculin

Garlon Green, singurul orădean remarcat în partida de la Porto

Garlon Green, singurul orădean remarcat în partida de la Porto

CSM CSU Oradea a suferit al doilea eșec în FIBA Europe Cup. Vicecampioana României a cedat miercuri seară, 20 octombrie, pe terenul lui FC Porto cu scorul de 75-63, la capătul unei reprize secunde dezamăgitoare.

În confruntarea din Portugalia, Oradea a avut un singur remarcat, pe Garlon Green. Americanul a înscris aproape jumătate din punctele echipe sale și în plus a fost artizanul celei mai spectaculoase faze a meciului, specialitatea casei:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Green a început partida pe banca de rezerve dar a fost utilizat timp de 31 de minute de Cristian Achim. El a încheiat partida cu 30 de puncte, 5 recuperări, o intercepție, un capac și 2 turnovers. Extrema de forța a marcat 4/6 de la 2 puncte, 4/5 de la 3 puncte și 10/11 de la linia de fault pentru un indice al eficienței de 31 de unități.

De menționat că Garlon Green avea încă de la pauză 21 de puncte marcate pentru CSM CSU Oradea.

foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Tot respectul
    Atitudine de adevarat profesionist.Trage toata echipa dupa el.Din pacate e singur cu aceasta mentalitate.
    Daca CSM nu isi revine,s-ar putea din iarnă sa nu-l mai vedem.
    Bravo Green,tine-o tot așa !

    cu 2 ani în urmă (21.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!