Stiri Cupa României Masculin

Gary Talton este noul fundaș al lui BCM U Pitești

Gary Talton este noul fundaș al lui BCM U Pitești

În cursul acestei seri, BCM U FC Argeș Pitești a anunțat transferul lui Gary Talton, un conducător de joc în vârstă de 30 de ani, originar din Dallas, Texas. Acesta devine al 5-lea străin din lotul pregătit de Tudor Costescu.

Gary Talton a absolvit University of Illinois în 2013 și a petrecut următoarele trei sezoane în G-League. În 2016, sportivul de 1.85 metri a făcut pasul spre Europa și a semnat cu Rethymno, o formație din prima ligă a Greciei.

Evoluțiile din spațiul elen i-au adus lui Talton un transfer la Lietkabelis, echipă alături de care a jucat în campionatul Lituaniei și în EuroCup. Noul jucător al alb-violeților a adunat 6 puncte, 2.5 pase decisive și 1.4 recuperări în cea de-a doua cupă valorică a Europei.

Pentru sezonul 2018-2019, Gary Talton s-a întors în Grecia, la Holargos, urmând ca în stagiunea 2019-2020 să facă parte din lotul lui Aris BC. În opt partide jucate în Salonic, fundașul american a avut medii de 8.5 puncte, 3.4 pase decisive și 2.5 recuperări.

„Sunt bucuros că am această oportunitate de a juca la Pitești. Cred că avem o bună șansă de a realiza lucruri mărețe. Îl cunosc pe Tony Bishop, am jucat împreună în NBA G-League și sper să avem parte de aceeași chimie și la noua noastră echipă. Am auzit doar lucruri bune despre BCM U și fanii ei. Vreau să câștig la cel mai înalt nivel, așa cum este și liga din România. Este nevoie să formăm o echipă puternică încă din presezon. Cred și sper că vom avea parte de rezultate foarte bune”, a declarat Talton pentru pagina oficială a piteștenilor.

Iată cum arată acum lotul lui BCM U FC Argeș Pitești: Gary Talton, Mladen Jeremic, Goran Gajovic, Tony Bishop Jr., Nikola Jevtovic, Tudor Gheorghe, Rareș Uță, Bogdan Popa, Mihai Căprărescu, Mihai Măciucă, Lucian Chirof.

*foto: basketnews.lt

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești S. C. :

    Nu stiu ce sa spun
    Ma asteptam la un PG CU statistici mai bune. Era clar ca daca il ai pe Jeremic in echipa, e nevoie de un PG CU viteza, cu pătrundere dar statisticile lui din ultimele 3 sezoane sunt slabute, neavând nici puncte, nici eficiența peste 10, deși a beneficiat de minute. Oare s a schimbat strategia in conditiile în care este incertitudine legată de pandemie si se merge așa pana in iarnă, apoi cum se prezintă lucrurile sa fie câteva schimbări?

    cu 3 ani în urmă (24.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hmm
      strict ce am vazut pe cv si un pic de video, mie imi pare pesste tot ce a avut Pitestiul in materie de PG in ultimii cativa ani. Dar vom vedea in curand, (teoretic)...

      cu 3 ani în urmă (24.07.2020)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Hm
    Un jucător provenit din campionatul Greciei, tocmai de la Lietkabelis (???), nu are cum fi un jucător slăbuț. Să-l vedem la treabă

    cu 3 ani în urmă (24.07.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii