Stiri Cupa României Masculin

Gaz Metan a cucerit Cupa României 2013

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.04.2013

62-76
7-17, 18-27, 11-18, 26-14

  Statistica  

Gaz Metan Mediaș a spulberat pe U Mobitelco Cluj în finala Cupei României la baschet masculin - ediția 2013. Meciul de la Sala Constantin Jude a fost controlat autoritar de trupa lui Marcel Țenter și s-a încheiat cu scorul de 75-60.

Cluj a început cu Wright, Barnette, Nikolov, Ross și Djapa. În schimb, Medias a intrat în teren cu Shiloh, Lilov, Mitchell, Ivanovic și Krstanovic. Așadar niciun român pe parchet la startul finalei Cupei României.

Zoki marchează primul coș al partidei, iar apoi Lilov transformă pe contraatac. Nikolov se apără la Ivanovic în debutul jocului. Shiloh îl servește ideal pe Krstanovic care duce scorul la 6-0. Bavcevic cere timp de odihnă după trei minute, perioadă în care echipa sa nu a înscris niciun punct. Shiloh transformă de la distanță după ratarea lui Ross. Krstanovic comite a doua greșeală personală în minutul 4. Ross marchează primele puncte pentru U Mobitelco de la linia de pedeapsă. Bavcevic schimbă doi jucători, optând pentru Paul și Silvășan. Guțoaia intră la Lilov, dar Mitchell finalizează pe pătrundere. Barnette înscrie primul coș din acțiune al Clujului în minutul 7. Nakic intră la U Mobitelco, dar împarte liberele obținute. La Gaz Metan intră Mandache și Nicoară. Ivanovic recuperează ofensiv și duce scorul la 15-5, după nouă minute. Prima diferență de zece puncte. Secvența inaugurală se termină cu scorul de 17-7 în favoarea lui Gaz Metan.

Dundjerski înscrie primul coș al secvenței a două pe o pătrundere cu evitarea adversarului. Barnette înscrie din zero grade în replică. Guțoaia comite a doua greșeală personală. Wright înscrie primele sale puncte după un timp de odihnă cerut de Țenter. Nicoară recuperează ofensiv și marchează. Mediaș bagă mingea sub coș și acest lucru îi aduce puncte pe tabela de marcaj. În replică Clujulf ace același lucru, iar Silvășan înscrie din pasul lui Wright. Clujul joacă cu Wright și patru extreme, dar Mitchell înscrie de sub coș. Dundjerski înscrie de la mare distanță, Mandache finalizează pe pătrundere și diferența urcă la 17 lungimi în minutul 15, când Bavcevic cere timp de odihnă. Ross îi pasează lui Barnette pe contraatac care finalizează de sus. Krstanovic recuperează ofensiv și înscrie. Krstanovic întoarce o minge în afara semicercului și Mandache o trimite în coș, avantajul lui Gaz Metan urcând la 18 puncte. Nicoară comite a 3-a greșeală personală în minutul 17. Gaz Metan dezvoltă un joc colectiv de mare efect pe ambele faze. Totuși, finalizarea, cu precădere de la distanță, lasă ușor de dorit. În schimb, Clujul încearcă să revină în joc, dar este forțată să joacă pozițional pe faza ofensivă. Mitchell înscrie de la semidistanță, iar apoi împarte liberele. Clujul se apără zonă, însă este dominat la recuperare. Shiloh înscrie și Mediaș se duce la 19 pe tabela de marcaj. Repriza se termină cu scorul de 44-25 după ce ambele protagoniste au înscris câte două libere.

Shiloh îl servește perfect pe Ivanovic și diferența urcă la peste 20 de puncte în debutul reprizei a doua. Barnette înscrie pentru două puncte, însă este lovit în figură și părăsește terenul. Silvășan și Nikolov marchează de la mare distanță pentru a strânge din diferență. Țenter cere timp de odihnă în minutul 3, după ce Lilov comite abatere de pași. Nikolov oferă imaginea serii, cu o finalizare de senzație, din pasul de alley-oop al lui Wright. Gaz Metan are o perioadă dificilă pe finalizare, lucru care însuflețește trupa lui Bavcevic. Totuși, U Mobitelco nu reușește să profite în totalitate, Wright comițând abatere de pași. Dundjerski îl servește pe Krstanovic. Baciu este sancționat cu faușt antisportiv pe pătrunderea lui Dundjerski. Acesta împarte liberele. Clujul are probleme la controlul mingii. Wright înscrie de pe extrema dreaptă, dar Dundjerski îl găsește din nou pe Krstanovic. Barnette este sancționat cu antisportiv. Jucătorii medieșeni împart liberele cu regularitate, dar mențin un avantaj de 20 puncte. Shiloh înscrie de la distanță și sfertul se termină cu 62-36 în favoarea lui Gaz Metan.

Mitchell înscrie prin alley-oop la o acțiune în tranziție a Mediașului. Mediaș controlează recuperările ofensive și continuă să aibă un avantaj uriaș pe tabela de marcaj. Nicoară duce scorul la 71-42 în minutul 33 al partidei. Mihai Paul înscrie pe pătrundere pentru două puncte, Nakic transformă de la distanță, iar Wright pe contraatac. Țenter cere timp la jumătatea secvenței decisive și la adăpostul unui avantaj de 21 puncte. Shiloh îl găsește pe Mandache sub coș în tranziție pentru a opri parțialul clujean de 8-0. Silvășan răspunde de la semidistanță. Wright înscrie de la linia de pedeapsă și scorul se strânge la 73-58. Pe final nu se schimbă nimic și meciul se sfârșește cu victoria mai mult decât convingătoare a lui Gaz Metan, echipă ce cucerește a doua cupă a României.

Remarcați
Cluj - Barnette 14 puncte, 6 recuperări, Wright 13 puncte, 7 pase decisive, Nakic 11 puncte.
Mediaș - Krstanovic 16 puncte, 8 recuperări, Mitchell 14 puncte, 5 recuperări, Ivanovic 11 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive.

81 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Desprins
    Asta nu miti voi desprindere? asta ii masacru in toata legea !

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    "U"
    Nu mai inteleg nimic..... spotul asta devine absurd..... ehhhh asta este... sunt mai buni .....

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ....
    Clujul joaca crispat!
    Iar coach-ul croat,acest Vadim Tudor al baschetului nu gaseste,deocamdata,solutii!
    Mediasul joaca bine!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    non combat
    dupa prinma repriza u parca nu vrea sa joace! au bagat 4 sau 5 mingi in buza pe atac. in aparare sunt jaloane. paseaza mediesenii si patrund cum vor. se pare ca am prins culoarul cel mai usor jucand contra asesoftului. in aceasta maniera si timisoara si medias ne-ar fi batut lejer in semifinale.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • realHQ :

    ?
    Ar trebui sa sune cineva la 112 pentru ca Politia Timisoara sa intervina de urgenta pentru a opri masacrul care se petrece pe parchetul din sala Constatin Jude :D. unde o gasca relaxata de baieti in alb abuzeaza grav niste tineri impiedicati si inspaimantati imbracati in negru...

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    mai este de jucat
    Mai este de jucat inca...

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca callycally :

    gaz metan
    Aici se vede experienta jocurilor din Europa. Nu se prea vad emotiile unui asa meci. + meciul pregatit excelent de Tenter.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @ ydesh_apu
    Cred ca ai dreptate si daca nu ai inseamna ca ii un blocaj psihic colosal!!! Altceva..... poate au baut precum porcii toata noaptea :D

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    no
    no acum s-o cam gatat

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    hahah
    alley oop mitchell...clar mediasu e mai bun azi...au o super banca, fata de noi care tre sa jucam cu nakic :)))

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    "U"
    Absolut penibil.... am renuntat sa ma uit..... asta nu ii baschet.... RUSINE! Chiar daca supararea nu este asa de mare cand pierzi cu Mediasul consider ca modul in care vor sa piarda este absolut jenant.... Silva este prea calm pentru situatia de pe tabela..... in general la diferente mari rage ca descreieratul la colegi!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    hell,
    Ce face minunata ta echipa!? care este de fapt strategia tactica a lui Bacceviv astazi ca nu o prea inteleg? nu e bine sa fim prea infumurati,ca uite ce se petrece la al doilea meci! ce repede iti schimbi parerea ieri erau magnifici azi porci asta da suporter adevarat bravo!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    cate ratari sub panou
    parca joaca astia la un antrenament cu public. oricum e clar ca mediasul acum doar se distreaza si joaca dezinvolt, deci clar o sa le mai intre niste aruncari... asa e cand nu joci sub presiune

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • zapacitu79 :

    :
    As arunca prosopul dar l am lasat la pensiune

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @carcoteala
    Inclin sa cred ca esti pe langa subiect si vorbesti din burta.... cauta toate posturile mele si vezi cine a felicitata Ploiestiul asa ca ..... nu o fa pe desteptu aiurea ca ieri nu a fost vorba de infumurare.... daca tu atata ai inteles este clar momentul sa mai intelegi odata..... Carcoteste la alta poarta ca la a mea ai gresit soneria!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Medias
    Acest bau, bau al baschetului Clujean..... Suntem atat de tolomaci incat nici sa pierdem cu fruntea sus nu stim.....

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    las ca ii prindem in playoff
    si ii batem acolo...macar cupa sa o castige mediasul :))

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe carcoteala :

    felicitarea lui heel!!!
    Ce rost are postul tau? Care ii ideea cu Tica.... cu datele alea statistice ti se pare tie neoprit? Djapa a avut 16 la statistica in doar 19 minute..... sa nu mai vorbim de Paul, Nikolov si Silva...... De neoprit a fost Petty in meciul Giurgiului cu Timba ca a dat 30 de puncte si a recuperat de 17 ori si a avut timp si de 6 asisturi pentru 44 la eficienta..... asta poate fi considerat remarcabil nu 17 la eficienta......

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @highflyer
    Nu am nimic impotriva, nu am nimic impotriva si sa fie regizata partida asta.... ma deranjeaza modul debil mintal in care joaca..... pute de trazneste a incompetenta chiar daca suntem in halul asta de slabi.... Gata nu mai scriu nimic ca sigur o sa fie ceva urat!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    CUPA !
    CUPA!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    hell
    am pierdut cu fruntea sus :))in ultimul sfert a fost 26-13

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @carcoteala
    Ai citit un post si gata ai descoperit aroganta? mizeria ta de post ai citit-o? Daca am fost arogant a fost fata de postul tau lipsit de esenta fond, un nonsens total! Te-ai laudat cu ceva ce nu merita laudat.... Daca am fost arogant am fost fata de de tine si postul tau fara esenta!!! Fata de Ploiesti.... nici intr-un caz..... daca sti sa cauti sau esti capabil sa o faci ai sa descoperi america in pielea goala!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • balaci :

    highflyer
    va doresc finala si semifinala fara gazmetan

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • zapacitu79 :

    :
    Tenter are joystick . Tot ce putea iesi din inel a iesit pt Cluj

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @ highflyer
    Ii incadram la categoria lol...... Wright a jucat ceva de abia in ultimul sfert? Serios acuma..... Nu mai zic nimic.....

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Costin Marinescu :

    @hell, carcoteala
    Va rog sa incetati si sa comentati la subiect!
    Multumesc!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Costin Marinescu
    Roger that! doar am raspuns unui atac!! Scuze!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    doua din trei
    GMM doua obiective din trei atinse!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    Cupa
    Felicitari Medias pentru victorie si umilinta aplicata, evolutia din ultimul sfert face si mai mare umilinta..... Daca asta ii valoarea echipei cum am ajuns pana aici? Dar... Felicitari! Sper totusi ca a fost o problema mintala si nu o tranteala ardeleneasca!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    GMM!
    Ati prins la acest Final Four varful de forma!
    Felicitari GMM pentru Cupa!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    lectie de baschet
    predata astazi de catre Medias si Tenter. Au aratat cum trebuie jucat impotriva Clujului. Bineinteles, au si lotul necesar pentru acest lucru. Asesoft a fortat jocul cu doi oameni inalti si a platit pentru asta. Pe de alta parte Clujul si-a aratat carentele in meciurile jucate in zile consecutive. Oricum ,sper ca s-a uitat si Achim la meci:). Singura sansa pentru Oradea este sa renunte la pivotul clasic (a se citi lent) chiar din primul minut.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • ukpartner :

    Gaz Metan
    Clujul a aratat ca dupa o noapte de betie. Nu si-au dat seama ce i-a lovit. Mi-e groaza cand ma gandesc ca jucam cu ei la sfarsitul saptamanii. Oricum merita cupa. Au fost cei mai in forma.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • ukpartner :

    Gaz Metan
    Clujul a aratat ca dupa o noapte de betie. Nu si-au dat seama ce i-a lovit. Mi-e groaza cand ma gandesc ca jucam cu ei la sfarsitul saptamanii. Oricum merita cupa. Au fost cei mai in forma.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ukpartner
    Trebuie sa-i batem in primul meci neaparat!
    Sa incepem seria cu 1-0!
    Asa incepem sa punem presiune pe ei!
    Trebuie sa jucam la rezultat,nu la spectacol!
    Polivalenta va ''fierbe'' saptamana viitoare!
    Fara frica!
    Forza Stiinta!!!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Slab...
    Un meci slab al ambelor echipe. A castigat echipa cu precizie ceva mai mare.Fara spectacol.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    :)
    Clujenii au jucat ca niste "pussies" (dupa cum a zis Bavcevic la un time-out).
    Mediasul va fi interesant de urmarit, cred ca va rupe tot pina in finala (no offence celor ce se sesizeaza automat).

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • daniD :

    Felicitari !
    Cred ca la acest F4 s-a vazut care sunt primele 2 echipe din Romania...GMM si Timisoara...GMM nu va avea probleme cu Craiova..un 3-0,3-1 maxim...Iar daca arbitrajul va fi corect(greu de crezut) la duelul dintre Timisoara si Asesoft,banatenii pot produce "surpriza"

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Pandaaa :

    Felicitari GMM
    Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felicitari pentru victorie!!!!!!!!!Ne-ati facut fericiti!Anul acesta castigam tot

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    felicitari
    au fost obositi, apatici, clar obositi...meciul de ieri a fost prea greu,,,cine credea ca vor bate ieri? si Bavcevici a scos maimuta...asta e...atata banca avem ....sa fim realisti!
    felicitari Gazu, ma asteptam la victoria lor, speram sa fie mai greu insa , mai mica diferenta
    bravo Marcel

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • realHQ :

    Felicitari
    Felicitari Tenter si jucatorii, un meci foarte bun si o victorie indiscutabila. Iar dupa cresterea de forma aratat in ultimul timp ar fi o surpriza chiar mare ca in drumul spre finala cineva sa reuseasca sa-i smulga vreo partida in sferturi sau semifinala. Asta bineinteles daca nu apar alti factori decat cei sportivi, gen salarii neplatite sau noua sigla "Gaz Metan Bucuresti" :)

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    timisoara
    e pe nicaieri , atata rezista ca si noi, au avut noroc azi ca Ploiestiul nu mai era prea motivat, fiind dezamagiti si eu zic ca erau si cam obositi...ori ce a-ti zice meciul de ieri a fost greu pt cluj si ploiesti...s-a vazut azi in finale...

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    gmm
    va lua tot anul asta, au toate atuurile...si cei care vrem sa fim obiectivi o stiam deja!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • ukpartner :

    Play-off
    Nu subestimati Ploiestiul, chiar daca au jucat execrabil, ramane totusi intre favorite. Cu toate ca tin cu Craiova cred ca Medias cu Mures au cele mai mari sanse.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    obositi
    Eu am vazut o echipa U vlaguita, imi este clar ca meciul de ieri cu Asesoftul si-a pus amprenta asupra lor, lucru anormal de altfel la acest nivel.
    Felicitari Medias, este cea mai puternica echipa din campionat.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Alb_Albastru :

    ::)))
    Sunt uni papagali pe aici care vorbeau de banca scurta si de oboseala Craiovei. Uite ca ne-am convins astazi si de "magica" cluj , o epava de echipa .... noroc ca medias in sfertul patru nu a mai alergat deloc, ca mare mai era umilinta , nu ca nu ar fi fost ::))

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @alb-albastru
    ar fi bine sa-ti vezi de ptazul tau si sa nu mai folosesti asemenea epitete In curand va dezumflati ca prea s-a umflat orezul in voi

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @alb-albastru
    ar fi bine sa-ti vezi de prazul tau si sa nu mai folosesti asemenea epitete In curand va dezumflati ca prea s-a umflat orezul in voi

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Alb_Albastru :

    air23
    Stai linistit ca stim ca o sa avem un meci greu cu gmm , insa prea ne purtau unii de grija .... si ce treaba are prazul meu cu echipa clujului ??

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @air23
    De ce iti pui mintea cu asta! sa il lasam sa isi vada de magica lui echipa! Nu ii vezi ca ii ataca pe aia de la Energia de parca ar fi inamincii publici! Noi aici ne respectam intre noi si ne bucuram pentru cei care ne inconjoara! Sa pierzi cu Mediasul este nasol dar pana la urma ai pierdut cu o echipa mare si nu cu o vinitura, sa pierzi cu Muresul..... doare dar cand incepe galeria adversa sa strige "ardelenii" iti dai seama de unde provii si care ii scopul tau in viata asta! Am pierdut, am pierdut cu o echipa mare, am batut Ploiestiul si asta este mai ceva decat o cupa sau un campionat, am fost suparati dar a trecut..... maine e o noua zi ! Nu mai zic nimic ca ar insemna sa ma cobor la un nivel unde nu vreau sa fiu!!!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    numai U
    da , epava a batut asesoftul ...totusi...si putem fii mandri pentru asta...se stie , rivalitatea principala asta e
    si niciodata in acest sezon nici un fan al clujului nu a sustinut ca echipa merge bine, are doar zile de exceptie
    din fericire asa au ajuns pana in finala cupei
    sa speram ca mai prind cateva pt o pozitionare cat de cat onorabila la final
    din contra i-am criticat si in posturile de aici si in sala la jocuri
    din pacate nu are un antrenor pe masura, e un bun tehnician, da ..dar, cu multe alte minusuri care se rasfrang asupra echipei
    Tenter este cel mai bun antrenor, tehnician , dar si psiholog..are un lot de exceptie anul acesta si merita pe deplin victoria si cupa
    iata un tehnician roman tanar care a castigat doua competitii deja si a adus cea mai buna pozitionare a unei echipe romanesti
    ii doresc sa castige multe altele

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    ....
    Pana una-alta GMM joaca 2 meciuri in Polivalenta ,unde nu ne-a batut decat Energia cu mult noroc in ultimele secunde!
    Ca sa ne calificam, trebuie sa batem doar acasa,GMM a mai luat odata bataie la noi cu 82-70,tot in Polivalenta!
    N-a fost meci jucat de Craiova anul asta in care sa nu ni se cante prohodul...uite ca,cu buget mult mai mic decat,GMM,Cluj,Timisoara am reusit sa terminam in fata lor,asa ca avem toate motivele sa credem in Craiova, ca va face o figura frumoasa in continuare in PO!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Alb_Albastru :

    hell
    Dupa postarile din ultimele zile chiar ca nu ai la ce nivel sa mai cobori, fiindca esti la ultimul de jos, la ce porcarii ai putut sa tastezi , aruncand cu dejectii in stanga si-n dreapta, e clar ca mai jos de nivelul unei canalizari intelectuale nu te poti cobori.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein :

    impresionant
    Gazul a jucat asa cum ar fi trebuit sa o faca tot sezonul de pana acum... Ramane misterul de la Constanta; fara acea gafa de neinteles ( ca si meciul pierdut,stupid,cu sibiul,in
    prelungiri) aveam programul mult mai usor in play-off.
    @hell&c0: asta e,Haide Gazu'",Haide U , una mere,una... NU!"
    O singura chestiune nu mi-a placut:patetismul penibil al lui wright,care in ultima secunda s-a fortzat sa mai puna un cos...Ca sa arate ce ??? lipsa de respect pentru invingatorul detasat.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    absolut nimeni nu vorbea azi de Craiova...
    ce v-ati gasit sa agatati iar oamenii?
    e un articol despre finala F4,
    daca a-ti urmarit meciurile din F4 discutati despre ele si nu mai fiti provocatori!
    e un site de baschet, un sport care presupune IQ ridicat

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    .....
    Ce te-a deranjat asa de tare in posturile mele?
    Am vorbit si de finala,am felicitat echipa mai buna,cea care a castigat Cupa....imi pare rau dar prea multe nu sunt de zis despre acest meci...Clujul a prins o zi slaba si a fost dominata la toate capitolele de GMM!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @ravelstein
    Initial am fost suparat, am fost suparat pe prestatia echipei si nu pe prestatia Mediasului! Am zis si o repet, asta este cea mai mare echipa a tarii si asta chiar daca a jucat in cupe "mediocre" daca ii sa ii citez pe aia de mai sus! M-a enervat modul in care am pierdut si nu ca am pierdut! Prietene eu zic una mai buna: ARDELENII!!!, ARDELENII! ole-ole-ole!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    felicitari U
    Poate gresesc, insa la inceputul campionatului, tinta era reconstructia echipei.
    Deja U a realizat mult mai mult, si echipa merita felicitata.
    Cati s-ar fi asteptat la o finala de cupa si un loc in playoff, la inceputul campionatului?
    Este putin comparativ cu asteptarile fanilor, insa este mai mult decat inceperea reconstructiei echipei.
    Sub nici o forma nu-mi schimb parerea de spre Mitza.
    GMM a invatat din EuroChallenge, fiecare joc a fost o acumulare: ptr jucatori individual,ptr intreaga echipa si staff. Acum aplica ceea ce au invata in competitiile interne.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @alb-albastru
    Ti-am atras atentia sa nu mai folosesti epitete gen "papagali " si sa comentezi despre baschet

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    PO...sursa frb!
    Programul Play Off-ului Ligii Nationale de Baschet Masculin:

    Faza I - 3 victorii din 5 jocuri

    In datele de: 13, 14, 20, 21 si 25 aprilie 2012

    Faza a II-a - 3 victorii din 5 jocuri

    In datele de: 01, 02, 08, 09 si 12 mai

    Faza a III-a - 4 victorii din 7 jocuri

    In datele de: 18, 19, 25, 26, 30 mai, 03 si 07 iunie

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Vladut10 :

    PO...sursa frb!
    Programul Play Off-ului Ligii Nationale de Baschet Masculin:

    Faza I - 3 victorii din 5 jocuri

    In datele de: 13, 14, 20, 21 si 25 aprilie 2012

    Faza a II-a - 3 victorii din 5 jocuri

    In datele de: 01, 02, 08, 09 si 12 mai

    Faza a III-a - 4 victorii din 7 jocuri

    In datele de: 18, 19, 25, 26, 30 mai, 03 si 07 iunie

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @bbfreak
    Mediasul a jucat la adevarata valoare doar in Eurochallenge si asta pentru ca de aici venea prestigiul si altele sunt sansele de transfer cand stralucesti international! In campionat au stralucit cand si cat au vrut si asta din cauza salariilor neplatite, in momentul in care au rezolvat problema banilor au inceput sa joace asa cum stiu sa joace! Daca nu ar fi avut probleme financiare eu zic ca numarul de victorii in dreptul lor era 30!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe laligatoru :

    meea
    On topic , felicitari GMM pentru victorie , si eu o vad ca principala favorita anul acesta ,desi in meciul de ieri, daca nu se accidenta Archie , nu cred ca ar fi avut viata usoara pe final de meci . Azi nu a impresionat cu nimic, a jucat cu o echipa impotenta, rezultand un meci urat .
    Off-topic :Eu inteleg ca este vorba despre un site de baschet . Mare grija cu ironiile, sa stii ca toti putem fi ironici... si daca tot este sa vorbim de iq ridicat si de site de baschet unde postam , as dori sa iti semnalez faultarea repetata a limbii romane(a-ti) , mare grija la cratima , vad ca o pui dupa ureche.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Jucatori
    Pentru mine Nikolov e un mister : face un meci mare pe care il castiga de unul singur ( ultimul meci cu Oradea imi vine acum in mine )si apoi....ca azi.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Agelu
    Accidentare la inghinali in meciul cu Pitesti!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    bbfreak
    ai dreptate
    daca analizam rational asa e
    o echipa complet noua, jucatorii din campionate diferite, cu un antrenor nou...
    au facut totusi ceva
    da, noi asteptam mai mult deoarece suntem obisnuiti asa
    si azi cred ca puteau mai mult
    sincer
    au avut si ceva ghinion, mult blocaj psihic, si cam multa oboseala??
    ghininul e greu de depasit, se intampla si la case mari
    blocajul se poate depasi , dar nu e Bavcevici cel care sa reuseasca asta...nu va fii niciodata
    oboseala, rau ca apare, dar o pregatire fizica mai buna si cativa jucatori mai buni ar ajuta
    apatia a fost un rezultat cumulat la toate celelate , ca nu era momentul sa apara, e adevarat, dar asta e
    la urma urmei ne-a batut echipa cea mai valoroasa a baschetului romanesc
    si pe bune, cati ne asteptam sa ajunga in finala aceasta echipa??
    deci HAIDE U

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    am ureche repezita...

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    multumesc pt observatie

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @hell
    Una din problema banilor, a fost faptul ca GMM a ajuns mai departe decat unii sperau. De aici si costuri mai ridicate cu deplasarile si organizarea meciurilor in faza urmatoare a EuroChallenge (si de aici si drumul cu autocar, avion de linie, autocar in locul unui charter direct din Sibiu, la jocul din Finlanda care le-a pecetluit soarta)
    Tinta nu era sa castige tot: au invatat din campionatul trecut, cand castigau pe banda rulanta, au terminat campionatul regulat pe primul loc si dupa aceea in playoff...
    Marcel a stiut sa se adapteze la problemele aparute: accidentari, jucatori care nu au performat, problem cu adversarii, etc. Merita toate felicitarile. Si pero, si Mitza Popa si nu in ultimul rand Florinel.
    Mai este putin ca sa ajunga la forma de playoff. Dupa care totul ar trebuii sa se joaca pe parchet

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein :

    @hell
    Da, este frumos: ARDELENII,ARDELENII ! Dar,sincer,am intalnit oameni de calitate in (absolut) toate regiunile tarii. Pacat,insa,de mizeria care incet,incet inunda tot spatiul public romanesc. Haide Gazu' , Haide U !

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • altu med :

    a venit cupa
    a venit cupa la medias..felicitari pt. toata echipa si suporteri astazi si ieri a fost ziua lor...vladut10 daca crezi ca echipa mediasului e ce-a cand a pierut la craiova te amagesti...nu uita ce a-ti patit in retur la medias

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @bbfreak
    Anu trecut un buget pentru o participare merituasa in EuroChallenge era de 2.500.000 Euro.... din suma asta rezulta multe probleme!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Pitagora :

    Felicitări Mediaşului!
    Felicitări jucătorilor, felicitări Marcel Ţenter! Au condus tot meciul, cred că au jucat singuri... U-iştii nu s-au văzut deloc.
    Ce diferenţă între meciul de ieri cu Asesoftul, şi cel de azi. Şi eu înclin să cred (ca şi alţii) că a avut loc o beţie cruntă "după", de azi au fost de nerecunoscut. Ruşinos să te conducă în halul acesta tot meciul, într-o finală, chiar dacă nu cea mai aşteptată.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    banii nu sunt totul :)
    Banii nu reprezinta garantia succesului:)
    Iti dau ca exemplu echipa la care a jucat Marcel: Bamberg este prntre cele mai titrate din BBL, avea cel mai mare buget din liga Germana si in EuroCup a fost dezastru )ca si in campionat si in cupa Germaniei).

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Nikolov
    Nu stiam de problema cu accidentarea dar si inainte era oscilant . Eu cand aud de oboseala ( oarecum normala ) la meciuri in CR sau PO ma intreb daca echipa adversa are acelasi program . Evident ca are , si atunci inseamna ca e o problema in pregatire . GMM are scuze pentru niste gherle in campionat dar se pare daca joaca ca azi ( obositi sau nu ) nu-i vad bine pe adversarii lor. Chiar, de la GMM pe cine ati remarcat ? Eu cu rusine trebuie sa recunosc ca mi s-a parut o echipa foarte echilibrata valoric si fara vedete.

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @bbfreak
    Intradevar nu sunt totul, un antrenor care stie sa faca din valori individuale echipa ii cel mai important!

    cu 11 ani în urmă (07.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe p.baschet :

    Cluj
    In primul rand ca asa e corect ,felicitari invingatorilor,tot respectul poate pt cel mai bun si frumos baschet care se joaca la ora actuala in Romania!La noi atat vreau sa spun :sper ca acest meci sa fi uitat repede dar analizat bine!Pentru ca vine playofful si acolo se joaca meciurile unul dupa altul nu prea e timp de pauza si refacere !Iar banca este scurta iar antrenorul are momente cand uita de echipa ,sau sa zicem a creeat o senzatie ca toata lumea este impotriva Clujului!Sper sa reuseasca sa se mai ocupe si de jucatori ,antrenamente,moral,etc

    cu 11 ani în urmă (08.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca callycally :

    articole
    Ce chestie, daca castiga asesoft sau timisoara erau o gramada de articole .. asa a castigat GMM si nu s-a obosit nimeni sa scrie mare lucru :).

    cu 11 ani în urmă (08.04.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Felicitari GMM!
    Salutare, Am avut onoarea sa fiu in sala la toate meciurile din acest F4 si sa asist la niste meciuri frumoase. Sa-i dam cezarului ce-i al cezarului... Felicitari Gaz Metan Medias! Baschet frumos, ordonat, spectaculos pe alocuri... un pic mai tehnic: rotatie adanca - nu s-a vazut diferenta mare intre titulari si rezerve si toti parca au fost in forma ieri (poate ceva mai multe greseli individuale la Dundjerski si Gutoaia... dar pardonabile); Marcel Tenter a pregatit foarte bine partida: s-a vazut ca a studiat adversarul, a asezat bine echipa in aparare (cu precadere om la om cu switch-uri de zona), schimbarile le facea in functie de ce schimba clujul; si si-a montat perfect elevii psihologic. Cred ca Clujul a platit tribut bancii scurte si faptului ca Bavcevic nu a pregatit in mod special acest meci, ci au jucat ce joaca mai mereu, ceea ce e foarte riscant daca nu iti intra aruncarile usoare (ceea ce s-a si vazut la inceputul meciului) si impotriva unei aparari solide unde greselile personale nu prea conteaza avand in vedere rotatia lunga a adversarului. Dragi prieteni clujeni... stiu ca amaraciunea e mare acum, insa capul sus... U, chiar daca nu are cel mai bun sezon din ultimii ani a jucat o finala de cupa, este in play off si are niste suporteri minunati care la Timisoara, cand echipa era condusa cu peste 20 de puncte canta "Slava tie studentie"... BRAVO! Nu in ultimul rand sunt foarte placut impresionat de suporterii gazului, veniti in numar mare, galagiosi, pozitivi, deschisi, modesti si fair play pe tot parcursul turneului. BRAVO LOR! Sunt un pic dezamagit de suporterii timisoreni care nu au mai venit la a doua zi a turneului avand in vedere ca BCT nu s-a calificat in finala. Nu stiu daca este atitudinea potrivita insa un prieten drag timisorean imi spunea ca este un "strong statement" al suporterilor pentru echipa si care ar trebui sa le dea de gandit jucatorilor si staff-ului, iar consecinta va fi simpla: "acest statement will make them or break them"... Multumesc Iulian pentru exemplu... oricum, vom vedea in play off cu CSU. Concluzie: felicitari tuturor echipelor din F4, iar Gaz Metan... nota 10 din toate punctele de vedere! Sa vina play off-ul! :)

    cu 11 ani în urmă (08.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hell :

    @Tomy
    Multumim!

    cu 11 ani în urmă (08.04.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca air23 :

    @Tomy
    Ai dreptate in tot ce ai scris dar in special despre galeria Mediasului (despre galeria lui nu spun nimic deoarece voi fi acuzat de subiectivism )pe care am laudat-o si dupa meciul de la Cluj pentru felul in care si-a incurajat echipa,pentru comportamentul fanilor si in special pentru fair-playul de care au dat dovada. Haide "U" !

    cu 11 ani în urmă (08.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!