Stiri Cupa României Masculin

Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la BCM U Pitești

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.01.2013

Cupa României

Sferturi de finală

sâmbătă (05.01)

 În tur: 68-74  Fișa meciului   În direct: DigiSport 

Manșa a doua a sferturilor de finală ale Cupei României programează întâlnirea dintre Gaz Metan Mediaș și BCM U Pitești. Partida ce se va desfășura la Sala Sporturilor din Mediaș, va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00.

Deținătoarea trofeului a câștigat meciul din prima manșa cu scorul de 74-68, într-o partidă în care medieșenii au controlat prima jumătate, urmând ca echipa antrenată de Tudor Costescu să revină după pauză și să își adjudece victoria.

Cel mai eficient jucător al medieșenilor din partida tur a fost Aleksandar Mladenovic, autor a 21 de puncte și 5 recuperări. Andrei Mandache a terminat partida de la Pitești cu 12 puncte și 5 recuperări, iar Ivan Ivanovic a adăugat 9 puncte și 11 recuperări echipei sale.

De la piteșteni s-au remarcat căpitanul Slobodan Popovic cu 17 puncte și 5 recuperări, Pankracije Barac cu 13 puncte și 3 recuperări și Damien Kinloch cu 11 puncte și 13 recuperări, americanul reușind astfel un double-double.

După ce publicul argeşean a avut parte de un duel de rang european, a venit şi rândul medieşenilor să aibă parte de acelaşi lucru. Marcel Ţenter va face tot posibilul ca echipa sa să recupereze handicapul de şase puncte şi să ducă Mediaşul în careul de aşi al Cupei României.

Pentru întâlnirea de sâmbătă, ardelenii așteaptă acordul Federației pentru legitimarea și obținerea dreptului de joc pentru noile achiziții, Kyle Shiloh și Ivan Lilov.

De notat este faptul că BCM U Pitești s-a impus în ambele partide disputate între cele două echipe în acest sezon. În turul campionatului, piteștenii au învins pe terenul medieșenilor cu scorul de 78-74.

Medieșenii speră să întoarcă rezultatul, iar pentru BCM U Pitești fiecare punct acumulat se va adăuga arsenalului de șase lungimi luat în primul meci.

Brigada de arbitrii ce va oficia întâlnirea este alcătuită din Doru Vinași, Alin Faur și Bogdan Podar, comisar din partea FR Baschet fiind Romi Stănciulescu.

Partida poate fi urmărită în direct pe Digi Sport 1.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!