Stiri Cupa României Masculin

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui BCM U Pitești în primul meci al sezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.09.2014

Cupa României

Optimi - Tur

Vineri, 26.09, Ora 18:00

Sala Sporturilor Mediaș

 

Gaz Metan Mediaș și BCM U Pitești vor debuta în sezonul competițional 2014/2015 la Mediaș într-o partidă din optimile Cupei României. Prima manșă a disputei din Cupa României va avea loc în Sala Sporturilor din Mediaș, vineri, 26 septembrie, cu începere de la ora 18:00.

După perioada de pregătire, a venit timpul ca cele două formații să demonstreze după perioada de acumulări. În acest presezon Gaz metan Mediaș a disputat patru partide amicale, reușind să le câștige pe toate. Ardelenii au învins de două ori pe Timba Timișoara și pe Universitatea Cluj-Napoca tot în două rânduri. BCM U Pitești a fost o echipă mai activă în acestă perioadă de pregătire și a jucat nouă partide, cu un record de 5 victorii de 4 înfrângeri. Piteștenii au trecut de Energia Târgu Jiu, Perikos/Arhelaos, Ermis lagkada, Trikala, Rilski Sportist și au pierdut în fața lui BC Mureș, Levski Sofia, Lukoil Academic Sofia și Steaua CSM EximBank.

Față de ultima întâlnire, atât Gaz Metan Mediaș cât și BCM U Pitești au schimbat mult efectivul. La Gaz Metan doar Vlad Solopa, Horia Cristeian și Cătălin Funar  se mai găsesc în lotul, la fel ca și în sezonul trecut. Medieșenii au și un nou antrenor, pe Ovidiu Teleabă iar în acestă vară au mai ajuns pe Târnava Mare alți 9 jucători: Gediminas Navickas, Doug Plumb, Aliaksandar Pustahvar, Marko Djurkovic, Nikola Siladji, Niksa Nikolic, Florin Popa, Ciprian Mihai și Mihai Gavrilă. BCM U Pitești are același antrenor ca și în sezonul trecut, pe Hristu Șapera. Alexandru Neguț, Cornel Alexiu și Iulian Orbeanu. La formația din Trivale au sosit în acestă vară, Stevan Milosevic, Chrystopher Faber, Marko Sutalo, Radenko Pilcevic, Ronald Ross, Yurii Fraseniuk, Mirko Kovac și Cezar Stănescu.

Dacă privim asupra confruntărilor directe dintre Gaz Metan Mediaș și BCM U Pitești, putem observa faptul că piteștenii conduc cu 13-12. În sezonul trecut, argeșenii au câștigat ambele partide dispuate împotriva formației de pe Târnava Mare. 

Pentru Ovidiu Teleabă, meciul cu BCM U Pitești va fi primul pe banca lui Gaz Metan Mediaș după o pauză de două sezoane. 

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    vineri 26
    Vineri inseamna 26 septembrie...

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    tot respectul pt ovidiu teleaba si pt jucatorii nostri dar ....o afirm ca suporter declarat al lui GMM....PITESTIUL ARE PRIMA SANSA in meciul de maine....doar o minune ne poate aduce victoria....bine ar fi sa nu am dreptate dar avand in vedere faptul ca am jucat si am vazut atata timp baschet nu prea cred....

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!