Stiri Cupa României Masculin

Gediminas Navickas: „Mereu arbitrii nu sunt în regulă în ceea ce privește echipa noastră”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.02.2016

Gaz Metan Mediaș a cedat pe teren propriu cu scorul de 84-75 în fața lui Dinamo în ultima etapă a fazei I din sezonul regulat a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Gediminas Navickas, căpitanul medieșenilor, a vorbit pentru Total Baschet despre partida cu Dinamo. Lituanianul consideră că revenirea pe tabelă în sfertul patru i-a stors de energie și nu au mai putut contesta victoria adversarilor:

„Faptul că am revenit de 16 puncte ne-a costat o mulțime de energie. După ce pierzi multă energie nu poți înscrie foarte bine deoarece ești obosit, iar acesta a fost motivul pentru care am ratat multe aruncări în final și nu am dus revenirea până la capăt.”

Navickas s-a plâns de faptul că echipa sa are mereu parte de arbitraje ostile, iar în meciul cu Dinamo în care au fost dictate două faulturi tehnice la banca medieșeană doar a mai dovedeit-o încă o dată:

„Mereu arbitrii nu sunt în regulă în ceea ce privește echipa noastră. Nu a fost nici măcar un meci în care arbitrii au fost buni pentru echipa noastră.”

Lituanianul a încheiat spunând că echipa sa se va agăța de orice șansă pentru a salva sezonul:

„Încă avem încredere că putem câștiga. Muncim pentru acest lucru și atât timp cât mai avem o mică șansă trebuie să luptăm până la final.”

foto: csgazmetan.com

8 comentarii la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș costi :

    Arbitrii
    Așa-i când ești echipă mică...

    cu 8 ani în urmă (14.02.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Se mai poate încă.....e bine sa rămînem singurul judet cu doua echipe, in liga națională. Urez succes Mediasului ,orice este posibil ,atîta timp cit mai sunt sanse...m

    cu 8 ani în urmă (14.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    Opinie
    Din pct meu de vedere nu avem nici o șansă... Echipă e inconstanta, nu are rezistentă fizică iar antrenorul este slab...asta e adevărul...nu spun ca nu au și arbitrii vină lor...dar noi nu jucam nimic...
    Asta e dacă interesul este zero și banii merg în alte locuri...
    În concluzie dacă nu avem șansă ca nimeni să nu retrogradeze ( șansă porcului de crăciun)... suntem în B și 100% desfințăti...

    cu 8 ani în urmă (14.02.2016) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Se pare ca anul asta nu retrogradeaza nimeni.

    cu 8 ani în urmă (14.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    @JCN
    Ar fi bine...dar nu știu ce să zic...oricum mult succes în playoff !!!

    cu 8 ani în urmă (14.02.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe comentator :

    Mda
    Nu se poate ca acest jucător care oricum nu a adus vreodată în campionatul nostru plus valoare sa comenteze arbitrajul indiferent cât de prost ar fii el.Unii din acești băieți sunt niște nonvalori în tarile lor dar reușim noi sa i facem mici vedete la noi ca deh așa știm noi de când lumea și pământul, felicitări conducerii ca tot aduce jucători care după ce ca pierd pe banda rulanta tot mai au și tupeul sa deschidă gura :))dar nu sunt ei de vina arbitrii bata i vina :)))

    cu 8 ani în urmă (14.02.2016)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      :)
      Ti-ai ales bine numele. Daca nici Navickas nu are valoare atunci cred ca e mai bine pentru tine sa urmaresti polo.

      cu 8 ani în urmă (14.02.2016)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      comentator aiurea
      deci Navickas chiar e un jucator bun si daca te-ai fi obosit sa-i urmaresti cariera si cv-ul poate taceai si nu pareai bolovan!
      Navickas a fost si la Oradea si e un jucator foarte bun!

      cu 8 ani în urmă (14.02.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!