Stiri Cupa României Masculin

George Blaj-Voinescu: „Știam că este foarte importantă această victorie”

George Blaj-Voinescu: „Știam că este foarte importantă această victorie”

SCM Universitatea Craiova a ajuns la 3-0 în grupa H din FIBA Europe Cup în urma victoriei cu 77 la 63 pe teren propriu cu suedezii de la Norrkoping Dolphins într-un meci care a avut loc miercuri seara (26.10) în Bănie.

George Blaj-Voinescu a participat la conferința de presă de după meci, potrivit gds.ro începând astfel:

„La început aveam emoții. Știam că este foarte importantă această victorie pentru a avansa din grupe și știam că dacă reușim s-o avem, o să stăm foarte bine în viitor. Toate emoțiile s-au dus după ce a început meciul și ne-am ținut de planul de joc pe care antrenorul l-a făcut.”

Pentru mine nu contează dacă e un moment cheie sau e timp mort în meci. Încerc să aduc un plus și ajut echipa când pot.”

Întrebat dacă o să termine pe primul loc în grupă, el a spus:

„Da, așa vrem. Sper să și îndeplinim acest lucru.”

Jucătorul este de părere că toate echipele din grupă sunt bune și oricine poate încurca pe oricine:

„Este greu de spus, sincer, pentru că Voluntari și Crailsheim sunt la un nivel valoric destul de apropiat din punctul meu de vedere, însă orice echipă poată să facă o surpriză și poate bate pe oricine. Fiecare meci se joacă cot la cot. Chiar și meciul acesta ați văzut că până la pauză a fost destul de echilibrat.”

Oltenii se pregătesc de duelul cu Miercurea Ciuc din campionat:

„Este un meci ca oricare altul, ne pregătim la fel de tare pentru el. Avem doar două zile de pregătire și trebuie să ne recuperăm foarte bine după meciul acesta, deoarece a fost foarte dificil. Trebuie să luptăm și să jucăm cum o facem mereu.”

George Blaj-Voinescu a încheiat cu 11 puncte și 6 recuperări, prestație cu care a fost al treilea marcator al echipei.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!