Stiri Cupa României Masculin

George Toth: "Diferența a făcut-o spiritul de echipă și motivația noastră"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
22.09.2013

George Toth

George Toth, pivotul celor de la BC Timişoara își expune ideile după meciul cu Steaua CSM. Echipa a reușit să câștige în fața „militarilor” la 9 puncte diferență, pivotul considerând că diferența a fost făcută de spiritul de echipă. De asemenea Toth mizează pentru meciul retur și pe suporterii „Leilor din Banat”.

Pivotul ce măsoară 2.09m și-a pus amprenta asupra jocului și a scorului. Toth a evoluat timp de 15 minute în meciul cu Steaua CSM, în care a reușit să marcheze 6 puncte și a recuperat 4 mingi la panou.

Cum ți s-a părut primul meci cu Steaua CSM?

Am avut parte de un meci în care am condus mai pe tot parcursul acestuia, și ne bucurăm că a fost așa.

Ce a făcut diferența?

Nu a fost ușor deloc, deoarece am avut unii adversari de calibru, diferența a făcut-o (cred eu) spiritul de echipă și motivația noastră, dorința de a învinge cu orice preț mai exact.

Ce așteptări ai de la meciul al doilea?

În meciul al doilea eu sper sa nu ne gândim deloc la avantajul care îl avem, poate chiar să pornim cu gândul la un dezavantaj de 9 puncte, zic eu că ar fi mai bine. Vom avea și fanii care abia aşteaptă să ne vadă la lucru în primul meci oficial și tare ne-am dori să fie cat mai plină sala.

Ce impresie ți-a lăsat Steaua?

Echipa Stelei, zic eu, ca este o echipă care încă nu s-a închegat destul și în viitorul apropiat va pune mari probleme multor echipe din LNBM. Noi ne bucurăm că am terminat "prima repriză" în avantaj și sperăm să terminăm și a doua cu brio.

foto: BC Timişoara (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii