Stiri Cupa României Masculin

George Trif: „Aveam nevoie doar de un gram de noroc pe final”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.10.2022

George Trif: „Aveam nevoie doar de un gram de noroc pe final”

CSM Târgu Mureș a suferit al treilea eșec consecutiv în Liga Națională. Nou-promovata a evoluat la Pitești în etapa cu numărul cinci, în fața celor de la FC Argeș. Scorul final al confruntării a fost 108-106 în favoarea vulturilor alb-violeți, după două reprize de prelungiri.

După meci, George Trif a oferit câteva declarații pentru site-ul oficial al lui CSM Târgu Mureș.

„A fost un meci frumos cu o echipă foarte bună a Piteștiului cu jucători foarte valoroși. Doresc să felicit toți jucătorii noștri, ei au dovada de caracter și au luptat până la ultima picătură de energie. Din păcate după două reprize de prelungiri am pierdut acest meci. La fel puteam câștiga, consider că aveam nevoie doar de un gram de noroc pe final. Este frustrant și greu de digerat această înfrângere după un joc aşa bun făcut de echipa noastră. Trebuie să fim puternici, să trecem peste această nouă înfrângere la limită. Urmează alte două meciuri grele acasă cu Craiova și Rapid, sper să pot recupera jucătorii atât fizic cât și mental și împreună cu suporterii noștri să ne bucurăm la final.”, a declarat tehnicianul mureșenilor.

CSM Târgu Mureș va reveni pe teren în aproximativ două săptămâni, după pauza provocată de meciurile naționalelor. Trupa lui George Trif va juca cu SCM U Craiova și Rapid București pe teren propriu în etapele șase și șapte.

*foto: Kadar Csongor Krisztian

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Eu zic
    că v-ați bătut singuri. Absolut în toate cele 3 finaluri, Mureșul a avut victoria în mînă. Nu mai zic de avantajul pierdut în sfertul 4. Dar au preferat aruncări de 3 ( ratate) în locul unor pătrunderi. Înțeleg odată, dar de 3 ori ? Și atunci unde este ghinionul?

    cu 1 an în urmă (30.10.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!