Stiri Cupa României Masculin

George Trif, înaintea primului meci pentru CSM Târgu Mureș în Liga Națională: „Am așteptat de mult acest moment”

George Trif, înaintea primului meci pentru CSM Târgu Mureș în Liga Națională: „Am așteptat de mult acest moment”

CSM Târgu Mureș va juca primul meci în Liga Națională de Baschet Masculin după promovarea din eșalonul secund, formația lui George Trif urmând să înceapă conferința A cu o deplasare la Târgu Jiu.

Înaintea întâlnirii din Gorj, George Trif a oferit câteva declarații pentru csmtgm.ro, în care a vorbit despre cum se simte echipa înaintea debutului în campionat și a punctat și ce o să urmeze în zilele viitoare pentru mureșeni:

„Am așteptat de mult acest moment să jucăm la cel mai înalt nivel în baschetul românesc. Suntem foarte entuziasmați, motivați și pornim cu mari speranțe să aducem prima victorie acasă. Noul pivot este doar de câteva zile aici la noi, deja face antrenamente cu băieții. Sperăm să-l integrăm cât mai repede în sistemul nostru de joc. Încă nu este obișnuit cu elementele noastre, dar încet-încet îl vom integra și sperăm să debuteze cu brio în primul meci.

Venim acasă, stăm o zi și vom pleca la Voluntari, unde vom juca două meciuri importante în Cupa României pentru calificarea în Final 8 al competiției. Acolo este o regulă, trebuie să ținem un jucător sub 23 de ani pe toată durata partidei, o să vedem cum reacționează tinerii noștri.”

CSM Târgu Jiu și CSM Târgu Mureș se întâlnesc miercuri, 28 septembrie, de la ora 18.30. Meciul nu apare până la această oră în programul transmisiunilor viitoare de pe FRB TV.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș – Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!