Stiri Cupa României Masculin

George Trif: „Nu pot să le reproșez nimic jucătorilor noștri”

George Trif: „Nu pot să le reproșez nimic jucătorilor noștri”

CSM Târgu Mureș a făcut ieri, 30 decembrie, un meci foarte bun în fața lui U-BT Cluj-Napoca, reușind să o țină în șah pe campioana României vreme de trei sferturi. Apoi, trupa lui Mihai Silvășan s-a dezlănțuit și a obținut a zecea victorie în actuala ediție de campionat: 89-79.

Cu toate acestea, fanii mureșeni și-au încurajat echipa, s-au arătat mulțumiți de prestația favoriților lor atât direct, cât și în spațiul online, iar George Trif, antrenorul alb-albaștrilor, i-a lăudat pe elevii săi:

„Nu pot să le reproșez nimic jucătorilor noștri, au dat cât au putut la doar două zile după meciul cu Sibiul. Am făcut un joc bun, dar la final s-a văzut că ai noștri nu mai aveau energia şi luciditatea din prima parte a meciului. Atmosferă excelentă, de sărbători, de sărbătoarea baschetului. Mulţumim oraşului, sponsorilor şi suporterilor că au fost alături de noi în acest an şi sperăm să fim împreună şi în 2023!”, a declarat Trif, conform csmtgm.ro.

În acest moment, CSM Târgu Mureș are un bilanț de trei victorii și opt înfrângeri și are nevoie de un miracol pentru a se califica în faza următoare a Ligii Naționale. Următorul test pentru Szabolcs Santa și compania va avea loc miercurea viitoare, în 4 ianuarie, când mureșenii se deplasează pe terenul lui CSM Ploiești.

*foto: Facebook – CSM Târgu Mureș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!