Stiri Cupa României Masculin

George Trif: „Piteștiul a fost peste noi, care venim din Grupa Valorică C, unde e un nivel mult mai scăzut”

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
07.02.2019

george trif csm targu mures

BCM U Pitești a trecut en fanfare de CSM Târgu Mureș în manșa retur din turul 3 al Cupei României, scor 116-78.

La finalul partidei, antrenorul mureșenilor, George Trif, a comentat înfrângerea echipei sale, pe care a pus-o pe seama diferenței de valoare a adversarilor, dar și a absențelor notabile din lotul său:

„Felicitări în primul rând echipei din Pitești, publicului de aici, un public superb care merită cu prisosință rezultate. Echipa din Pitești a fost peste noi, care venim din grupa valorică C, unde este un nivel mult mai scăzut. Pe lângă această diferență de joc, am avut și accidentați, pe Alin Borșa și Vlad Solopa. De asemenea, pe Goran Martinic l-am lăsat să plece la Voluntari. A fost un meci fără istoric.”

George Trif a fost întrebat și de prestațiile lui Tamas Boloni (13 puncte, 5 pase decisive) și David Engi (22 de puncte), cei doi tineri târgmureșeni care au jucat foarte bine în Sala Trivale:

„Da, sunt băieții noștri târgmureșeni. Investim în ei și sperăm ca încet-încet să ajungă la un nivel în care să facă față și în Grupa Valorică A sau B.”

Cât despre obiectivele echipei din Târgu Mureș în acest sezon:

„Pentru noi ținta din acest sezon este îndeplinit în mare măsură. Suntem calificați în sezonul viitor în Grupa Valorică B. În funcție de buget, sperăm să facem o echipă cât mai competitivă”

Pentru CSM Târgu Mureș urmează acum meciul din Grupa Albastră, în compania celor de la CSM Focșani.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii