Stiri Cupa României Masculin

George Trif și Vlad Pora rămân antrenorii lui CSM Târgu Mureș

George Trif și Vlad Pora rămân antrenorii lui CSM Târgu Mureș

La finalul sezonului trecut, CSM Târgu Mureș a fost una din echipele promovate în primul eșalon al baschetului românesc, iar elevii lui George Trif s-au descurcat foarte bine, terminând Liga Națională de Baschet Masculin pe poziția a 11-a.

Gruparea mureșeană a fost repartizată în Conferința A, unde a adunat șase victorii și zece înfrângeri, ocupând locul al 7-lea la finalul primei faze. CSM Târgu Mureș a impresionat în unele partide și a arătat un baschet bun, fiind susținută și de un număr mare de suporteri în „junglă”, însă nu a izbutit să se califice în Top 10.

În faza a doua a campionatului, alb-albaștrii au avut o prestație dominantă și au reușit să termine pe poziția a 11-a, depășind-o în ultima serie pe CSM Târgu Jiu, care a încheiat stagiunea pe locul al 12-lea.

Ca urmare a acestor rezultate, conducerea lui CSM Târgu Mureș a luat decizia de a păstra banca tehnică a echipei și în sezonul 2023-2024. Așadar, George Trif și Vlad Pora vor conduce trupa ardeleană pentru încă o ediție de campionat.

De asemenea, mureșenii au anunțat că își propun să păstreze și nucleul echipei și să mizeze pe continuitate.

*foto: csmtgm.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!