Stiri Cupa României Masculin

George Trif: „Voluntari ne-a dominat la toate capitolele”

George Trif: „Voluntari ne-a dominat la toate capitolele”

CSM Târgu Mureș a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin, după 74-92 pe teren propriu în fața lui CSO Voluntari. Prin rezultatul de joi, 7 martie, din etapa a cincea din Top 10, mureșenii au coborât la 5-8.

George Trif a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului din Târgu Mureș și a punctat următoarele pentru început:

„Din păcate, trecem printr-o perioadă mai grea. Trebuie să ne adunăm, să ne revenim și să mergem mai departe. Voluntari ne-a dominat la toate capitolele. La trei puncte au avut un procentaj foarte bun (n.r. 52%), față de 33% cât am avut noi. Am ratat foarte multe libere, iar pe contraatac au avut coșuri mult mai multe decât noi. Suntem într-o cădere de formă, mai ales că venim după aceste accidentări și jucătorii nu sunt într-o formă sportivă bună. Sper ca încet-încet să ne revenim, sper să fie sănătoși și începem să creștem iarăși. Sper că mai rău de atât nu se poate. Încercăm să venim cu mai multă energie în meciurile viitoare și aștept mai multe de pe bancă. Acum, noi am avut 18 puncte de pe bancă, iar ei 41. Se vede rotația mai lungă la fiecare echipă. Ok, știam asta de la început, dar din păcate nu-l avem pe Martinic și cei care vin de pe bancă nu vin cu aceeași claritate în joc și cu aceeași intensitate.”

Întrebat cât a contat că Szabolcs Santa și Jakob Lowrance au lipsit în ultima perioadă, tehnicianul a spus:

„Szabi se antrenează de trei zile și Jakob nu s-a antrenat deloc, doar acum a intrat în joc. Bineînțeles că se vede. De asta am spus că forma sportivă nu este cea mai bună, dar sper să creștem de la meci la meci și să ne atingem obiectivul, de a intra în playoff. Ar fi păcat să nu reușim, după ce am avut atâtea meciuri bune. Acum sunt unele probleme pe care nu le putem manageria noi. Accidentările și suspendarea lui Martinic au dat peste cap foarte tare echilibrul echipei. Altceva nu avem de făcut decât să muncim cât mai mult, să ne revină încrederea în primul rând.”

Mureșul va avea parte de o deplasare pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca în runda a șasea din Top 10.

*foto: Kádár Csongor Krisztián / Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!