Stiri Cupa României Masculin

George Ziguli: “Cine va practica un baschet mai bun, se va califica”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.12.2012

Câştigătoarea Cupei şi a SuperCupei României a încheiat turul Ligii Naţionale de Baschet masculine pe poziţia a 10-a a clasamentului cu un total de 22 de puncte. În cele 15 partide disputate în campionat, echipa antrenată de Tudor Costescu a înregistrat 7 victorii şi 8 înfrângeri. În ultimul meci disputat, BCM U Piteşti a cedat pe teren propriu contra celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca cu scorul de 72-77. În următoarea partidă, piteştenii vor primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaş, într-un meci ce va conta pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Total Baschet a luat legătura cu George Ziguli, directorul tehnic al celor de la BCM U Piteşti, cel care a declarat faptul că echipa care va practica un baschet mai bun, se va califica.

Pentru echipă urmează partida de Cupă contra Mediaşului. Sperăm să ne calificăm. În meciul de acasă sperăm să câştigăm la un scor destul de bun, pentru a putea spera la o calificare. Calificarea în Final-Four este unul dintre obiectivele echipei. Mediaşul este o echipă bună, cu un antrenor bun, cu o susţinere financiară destul de bună. Cele două meciuri din Cupa României vor fi foarte puternice. Cine va practica un baschet mai bun, se va califica.

Din punct de vedere al lotului, avem probleme. Neguţ are o fractură, iar Albijanic are probleme cu spatele. Sperăm ca la ora meciului să abordăm partida cu forţe proaspete.

Putem vorbi şi de unele transferuri. Aceste două meciuri pot fi hotătâtoare pentru unii dintre jucători. Probabil vom avea şi al şaptelea străin, probabil va veni alt jucător roman. Returul campionatului va fi unul de foc. Vom întâlni pe teren propriu echipe foarte bune. Orice meci pentru noi este dificil. Echipele din campionat sunt destul de puternice.

Partida dintre BCM U Piteşti şi Gaz Metan Mediaş se va desfăşura la Sala Sporturilor Trivale sâmbătă cu începere de la ora 18:45.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!